Επικαιρότητα

Πας για μάθημα; Την ηλεκτρική σου σόμπα μη ξεχάσεις…

Και όμως! Διεύθυνση ΙΕΚ ενημερώνει σπουδαστές να κουβαλούν οποιαδήποτε ηλεκτρική θερμαντική συσκευή στην τάξη για να προστατευτούν απ' το κρύο

Parallaxi
πας-για-μάθημα-την-ηλεκτρική-σου-σόμπα-971850
Parallaxi

Εξεταστικές με φακούς, μαθήματα σε αίθουσες «κατάψυξη» με τη θέρμανση να λειτουργεί με το… ρολόι. Και πάνω που λες ότι τα έχεις δει όλα στην Ελλάδα του 2023, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να μας εκπλήξει δυσάρεστα.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι σε ΕΠΑΣ – ΙΕΚ της πρωτεύουσας, οι σπουδαστές ενημερώθηκαν (επισήμως με e-mail από τη διεύθυνση) ότι με την επανέναρξη των μαθημάτων, λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα που προηγήθηκε, θα έχουν τη δυνατότητα να έχουν μαζί τους οποιαδήποτε ηλεκτρική θερμαντική συσκευή, προκειμένου να προστατευτούν από το κρύο στη διάρκεια της παραμονής τους στην τάξη.

Μοναδική προϋπόθεση, η συσκευή να είναι ασφαλής…

Πολύ πιθανή επίσης και η σύμπτυξη των ημερών του προγράμματος της εξεταστικής περιόδου, προκειμένου να μην καθυστερήσει η έναρξη του εαρινού εξαμήνου, αλλά εντάξει αφού θα έχεις δίπλα σου την ηλεκτρική σου σόμπα και μαζί σου μια κουβερτούλα, δεν βλέπουμε πού είναι το πρόβλημα.

-Μαμά πάω για μάθημα

-Τη σόμπα σου μη ξεχάσεις να πάρεις

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα