Ελλάδα

ΠΑΣΟΚ: Έκανα σαρδάμ, λέει η Χρονοπούλου για την ατάκα περί αύξησης φόρων

«Θα μειώσουμε κάποιους φόρους και θα αυξήσουμε κάποιους άλλους» είπε η Ελένη Χρονοπούλου στην ΕΡΤ

Parallaxi
πασοκ-έκανα-σαρδάμ-λέει-η-χρονοπούλου-1003585
Parallaxi

Αίσθηση προκάλεσε το βράδυ της Δευτέρας η δήλωση της υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, Ελένης Χρονοπούλου, σε τηλεοπτική συζήτηση για τις εκλογές για αυξήσεις φόρων από το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Με ανάρτησή της λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας η κυρία Χρονοπούλου επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη δήλωσή της σε εκπομπή της ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πώς όσα είπε ήταν… σαρδάμ.

«Παιδιά ευχαριστώ θερμά για το πρώτο μου viral @omadaalithias αλλά δυστυχώς -για εσάς- δεν υπάρχει είδηση, έπαθα σαρδάμ. Να μειώσουμε ήθελα να πω προφανώς, όχι να αυξήσουμε» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η Ελένη Χρονοπούλου.

Για να ενισχύσει, δε, την επιχειρηματολογία της, προχώρησε και σε παράθεση στοιχείων από το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ παραπέμποντας σε αυτά τα στοιχεία χρήστες του Twitter που επέμειναν να ρωτούν ποιους αφορά η αύξηση φόρων απορρίπτοντας την δικαιολογία περί λεκτικού ατοπήματος.

Η δήλωση στην ΕΡΤ

Το βράδυ της Δευτέρας η κυρία Χρονοπούλου επιχειρώντας να παρουσιάσει μέρος του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ είπε πως θα μειωθούν φόροι, ωστόσο όταν βρέθηκε να ερωτάται για περισσότερες λεπτομέρειες, είπε, μεταξύ άλλων, πως «θα μειώσουμε κάποιους φόρους και θα αυξήσουμε κάποιους άλλους».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Κουβαράς ζήτησε από την κυρία Χρονοπούλου να σχολιάσει ποιους φόρους εννοεί πως θα αυξηθούν. «Ποιους θα αυξήσετε , μια και το λέτε, ποιους θα μειώσουν όλοι το λένε, ποιους θα αυξήσετε είναι ενδιαφέρον να το μάθουμε», ρώτησε για να λάβει την απάντηση από την κυρία Χρονοπούλου πως… «θα αυξήσουμε τους φόρους που βλέπουμε ότι ουσιαστικά πλήττουν τη μεσαία τάξη».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα