Επικαιρότητα

Πατέρας – αρνητής στη Θέρμη: Θα επιδώσω πρόστιμο 2,7 εκατ. ευρώ στη διευθύντρια

Χαρακτήρισε παράνομες και εγκληματικές τις πράξεις που γίνονται από τους δασκάλους.

Parallaxi
πατέρας-αρνητής-στη-θέρμη-θα-επιδώσω-819236
Parallaxi
Πηγή: SOOC

Χωρίς το παιδί του εμφανίστηκε σήμερα στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης ο πατέρας – αρνητής, ο οποίος ήθελε την Τρίτη ο γιος του να μπει στην αίθουσα χωρίς να διαθέτει το απαραίτητο έγγραφο του αποτελέσματος του self test.

«Το παιδί πρέπει να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ, όπως και τα άλλα παιδιά. Θα πάρει τρεις μέρες ρεπό από τη… σημαία. Τη Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι θα πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ.

Ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχτεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχτηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί.

Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα