O πατέρας του βρέφους από την Συρία για την τραγική υπόθεση

Δικαιώθηκαν οι γονείς του βρέφους.

Parallaxi
o-πατέρας-του-βρέφους-από-την-συρία-για-555121
Parallaxi
Εικόνα Στιγμιότυπο Βίντεο

Δικαιώθηκαν οι γονείς στην υπόθεση του νεκρού βρέφους από την Συρία στο Νοσοκομείο των Παίδων μετά τις εξελίξεις που προκλήθηκαν από το λάθος πόρισμα ιατροδικαστή και την αναπαραγωγή του.  

Ο πατέρας του βρέφους μίλησε σε τηλεοπτικές εκπομπές αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «…φάνηκε ξεκάθαρα η αλήθεια και με τη βοήθεια του ιατροδικαστή – τεχνικού συμβούλου της οικογένειας. Γίνονται λάθη από τους ανθρώπους, έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα. Ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. Αν είναι δυνατόν έλεγα. Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου. Η γυναίκα μου πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ήταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας».

Ο δικηγόρος Αρουάν Μπάκριτης οικογένειας δήλωσε τηλεοπτικά:  «Δυστυχώς βιάστηκε ο ιατροδικαστής και έβγαλε πόρισμα τις πρώτες ώρες και επέμεινε πως αναμφίβολα υπήρχε σεξουαλική βία στο κοριτσάκι. Ευτυχώς επέμενε η Ελληνική Αστυνομία, να ψάξει εις βάθος την αλήθεια και κατάφερε να βγει η αλήθεια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασαν οι άνθρωποι αυτοί. Έκανα τα παράπονά μου για τις ατυχείς δηλώσεις των ιατροδικαστών. Ενώ τον συγχώρεσε ο συμπατριώτης μου, εγώ θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Θα πρέπει να πληρώσει για όλη αυτή την ταλαιπωρία. Να ζητήσει ο Μπουζιάνης δημόσια συγγνώμη και θα τελειώσει εκεί η ιστορία».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα