Πάτρα: H Ρούλα είχε ψάξει για κεταμίνη 12 ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Τι λένε οι συγγενείς της για τις αναζητήσεις.

Parallaxi
πάτρα-h-ρούλα-είχε-ψάξει-για-κεταμίνη-12-η-898787
Parallaxi

Για άλλη ουσία και όχι για την κεταμίνη έψαχνε η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, Ρούλα Πισπιρίγκου, στο διαδίκτυο, όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της στην Πάτρα και όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος του OPEN TV, Νίκος Γιαπρακάς. 

Οι ίδιοι σχολιάζουν πως έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

«Δεν θέλουμε να κάνουμε αντιπαράθεση επιχειρημάτων στις τηλεοράσεις και στον Τύπο. Το δικαστήριο θα γίνει όπως πρέπει με τα θεσμοθετημένα όργανα, όπως οι εισαγγελείς και οι δικαστές», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους ίδιους, στόχος στις αναζητήσεις ήταν η μιδαζολάμη, μια αναισθητική ουσία που λένε πως έψαχνε σε συγκεκριμένες ιατρικές σελίδες στις οποίες βρήκε και την κεταμίνη.

 Να σημειωθεί ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις των γιατρών από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Oι ειδοποιήσεις της GOOGLE για αναισθητικές ουσίες που βρέθηκαν σε ηλεκτρονική συσκευή της Ρούλας Πισπιρίγκου άνοιξαν τον δρόμο για να εντοπιστεί η διαδρομή της κεταμίνης… 

Της ουσίας που επέφερε τον θάνατο στο 9χρονο παιδί. Και τώρα αποκαλύπτεται ότι η κατηγορούμενη είχε ψάξει στο διαδίκτυο για αυτή την επικίνδυνη ουσία.

Σύμφωνα με τον εκδότη της εφημερίδας «Μπαμ», υπάρχει μια εγγραφή 17 Ιανουαρίου 2022 δηλαδή 12 ημέρες προτού η Τζωρτζίνα καταλήξει που η κατηγορούμενη έκανε αναζήτηση με αναισθητικά φάρμακα μέσα στα οποία εμπεριέχεται και η κεταμίνη.

Δώδεκα ημέρες πριν από τον θάνατο του κοριτσιού δηλαδή στις 17 Ιανουαρίου γίνεται η Πισπιρίγκου ψάχνει στο διαδίκτυο για κεταμίνη και 3 ημέρες πριν καταλήξει η Τζωρτζίνα στις 26 Ιανουαρίου η μηχανή αναζήτησης της google προτείνει στην Πισπιρίγκου να επισκεφτεί σελίδες με ουσίες που εμπεριέχουν την συγκεκριμένη ουσία.

Στην συγκεκριμένη σελίδα η Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε για την δράση αναισθητικών όπως η μιδαζολάμη, το σεβοφλουράνιο, το κυκλοπροπάνιο, το αιθυλένιο, το υποξείδιο του αζώτου, το ενφλουράνιο, η φαιντανύλη και η κεταμίνη για την οποία καταγράφεται ότι είναι ταχέως δρων γενικό αναισθητικό.

 Προκαλεί μια κατάσταση αναισθησίας που χαρακτηρίζεται από βαθιά αναλγησία, διέγερση του καρδιαγγειακού και αναπνευστικού συστήματος, φυσιολογικό ή αυξημένο τόνο των σκελετικών μυών και περιστασιακά, ήπια αναπνευστική καταστολή.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα