Ελλάδα

Πάτρα: Μυστήριο με πτώμα άνδρα που ξεβράστηκε σε παραλία

Συναγερμός στις Αρχές.

Parallaxi
πάτρα-μυστήριο-με-πτώμα-άνδρα-που-ξεβρ-475096
Parallaxi

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το πρωί της Τετάρτης, μετά τον εντοπισμό, σορού άνδρα, στην παραλία Δάφνες στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, το άψυχο σώμα που έφερε ρούχα, βρέθηκε στην ακτή κοντά σε ξενοδοχείο από λουόμενο που αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και ακολούθως ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Από την ταυτοποίηση προέκυψε πως πρόκειται για 65χρονο από το Αγρίνιο, τα ίχνη του οποίου, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», αγνοούνταν από την Τρίτη. Μάλιστα χθες, το πρωί, λίγες ώρες πριν την ανεύρεσή του, ο αδελφός του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του στην ΕΛΑΣ.

Από πότε αγνοείτο

Μυστήριο ωστόσο εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του, καθώς σύμφωνα με πηγές της «Π», στο σημείο που εντοπίστηκε ξεβράστηκε από τη θάλασσα. Η αρχική εκτίμηση πως επρόκειτο για άτομο που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, δεν επιβεβαιώνεται και αυτό γιατί, αφενός δεν υπάρχουν στοιχεία που να ενισχύουν το συγκεκριμένο σενάριο, αφετέρου η σορός δεν φέρει εμφανή τραύματα, που να υποδηλώνουν πτώση από μεγάλο ύψος.

Την προανάκριση για τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών και στο πλαίσιο της προανάκρισης, ζητήθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα