Ελλάδα

Πάτρα: Όσα κατέσχεσε η αστυνομία από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της 

Parallaxi
πάτρα-όσα-κατέσχεσε-η-αστυνομία-από-το-903790
Parallaxi

Άνθρωποι της Ασφάλειας Πατρών μαζί με εισαγγελέα πήγαν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, για να πραγματοποιήσουν έρευνες.

Παρουσία δικαστικού λειτουργού, κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Πατρών πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον εντοπισμό φαρμάκων ή σκευασμάτων ή αποδεικτικών στοιχείων για την αγορά κεταμίνης.

Σημειώνεται πως η έρευνα ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 18:30 και διήρκεσε δύο ώρες περίπου.

Αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα, η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μπήκε σε αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησαν να τους φυγαδεύσει η αστυνομία μετά τη σύλληψή της πριν από δύο ημέρες.

Ακολουθούν βίντεο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί βγαίνουν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου με κούτες:

Βίντεο από την έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου:

Στο σπίτι βρισκόταν η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία και άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν φύλλο και φτερό όλο το σπίτι, στη διαδικασία αναζήτησης στοιχείων για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Χαρακτηριστική ήταν η συμπεριφορά της αδελφής της 33χρονης κατηγορούμενης για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, η οποία άνοιξε την πόρτα δείχνοντας νευριασμένη, ενώ οι τηλεοπτικές κάμερες την κατέγραψαν να πετάει με δύναμη στο έδαφος τα λουλούδια που είχε αφήσει ο κόσμος για τα παιδάκια πάνω στην πόρτα.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που πήραν οι αστυνομικοί ήταν, μεταξύ άλλων, και ένα κλουβί καναρινιών, κάποιες τσάντες με άγνωστο περιεχόμενο και ακόμα μία που περιείχε μια κουβέρτα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου διέψευσε ότι την έδειραν στη ΓΑΔΑ Νωρίτερα, η μητέρα της και η αδελφή τής Ρούλας Πισπιρίγκου είχαν καταγγείλει ότι η 33χρονη ξυλοκοπήθηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να ομολογήσει. Ωστόσο, η καταγγελία αυτή διαψεύστηκε από την ίδια την κατηγορούμενη.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά αφότου μεταδόθηκε το σχετικό ρεπορτάζ στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι αστυνομικοί έδειξαν στη Ρούλα το βίντεο και εκείνη το διέψευσε αμέσως. Μίλησε μάλιστα αμέσως τηλεφωνικά με τη μητέρα και την αδελφή της, ζητώντας εξηγήσεις γιατί το έκαναν, λέγοντας να μην ξανακάνουν κάτι παρόμοιο, βεβαιώνοντας ακόμη ότι η συμπεριφορά των αστυνομικών στη ΓΑΔΑ απέναντί της είναι άψογη.

Πηγη – iefimerida


«Δεν κρυβόμαστε από κανέναν» – Η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη σύλληψη της Ρούλας

img-20220401-092404.jpg

Για την υπόθεση που αφορά τα τρία παιδιά από την Πάτρα μίλησε ο πατέρας των κοριτσιών, Μάνος Δασκαλάκης. Οι δηλώσεις αυτές είναι οι πρώτες, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι.»

Οι δηλώσεις αυτές, έρχονται μετά τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου βάζοντας στο κάδρο τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και τον πατέρα του και παππού των παιδιών, περιγράφοντας συνομιλία που είχε μαζί του.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει στο Star η μητέρα: «Μου λέει μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Του λέω είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει σου λέω που είμαι ;Έχουνε πέσει όλοι μου λέει να με φάνε, με διώξανε από τη δουλειά.Του λέω σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει του λέω που είμαι; Ναι μου λέει και εγώ τι να κάνω να βάλουν και εμένα και τον πατέρα μου μέσα;»

«Εδώ του είπα αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει. Μου λέει τι λες είσαι με τα καλά σου να περάσω εγώ μπροστά από όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω και όταν θα έρθω μου λέει για αυτή τη δήλωση όταν θα καταθέσω μου λέει αυτό το πράγμα να ξέρεις μου λέει ότι μετά μου απαγορεύεται να έρχομαι να σε βλέπω όπου και αν είσαι», αναφέρει.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνειται τα πάντα, ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει καν τι είναι κεταμίνη – Με δύο δικηγόρους στην ανακρίτρια

Συνεχίζει να αρνείται τα πάντα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Αρνείται ότι σκότωσε την κόρη της Τζωρτζίνα, δεν ξέρει τι είναι η κεταμίνη και επιμένει να αρνείται καθετί για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Αυτά φαίνεται να είπε και στη συνάντηση που είχε με τον νέο δικηγόρο της, Κωνσταντίνο Ζάρδα.

Σε σχέση με την υπεράσπισή της υπάρχει και εξέλιξη, καθώς όλα δείχνουν ότι θα είναι διπλή, σύμφωνα με πληροφορίες του in. Τη Ρούλα Πισπιρίγκου θα υπερασπιστεί και ο Όθωνας Παπαδόπουλος, ο προσωπικός της δικηγόρος.

Επίσκεψη του δικηγόρου στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Νωρίτερα σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών στη Λεωφόρο Αλεξανδρας βρέθηκε ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος μετέβη στο σημείο έτσι ώστε να βρεθεί για πρώτη φορά με την εντολέα του και να συζητήσουν για την απολογία της το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ζάρδας είναι ο τρίτος δικηγόρος που εμπλέκεται στην υπόθεση υπεράσπισης της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών.

Πηγη – in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα