Ελλάδα

Πάτρα: Πρώην στρατηγός της ΕΛΑΣ ισχυρίζεται δολοφονία στην οικογένεια από παλιά

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των παιδιών

Parallaxi
πάτρα-πρώην-στρατηγός-της-ελασ-ισχυρί-883534
Parallaxi

«Είχε πνίξει τη γιαγιά της Ρούλας το 1964», δήλωσε ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών για τον παππού της μητέρας των 3 παιδιών από την Πάτρα.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής, 25 Φεβρουαρίου, η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και η Κέλλυ Χεινοπώρου, κατόπιν επικοινωνίας της με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, μητέρας των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες ενώ μεγάλο «χτύπημα» είναι η καταγγελία του πρώην αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας ο οποίος υποστηρίζει πως υπεύθυνη για τους θανάτους των 3 κοριτσιών είναι η μητέρα. Μάλιστα, η αντίδραση των γονιών ήταν να καταθέσουν μήνυση εναντίον του.

Στη μήνυση της οικογένειας ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας στην Κέλλυ Χεινοπώρου, απάντησε: «Να την καταθέσουν, είμαι βέβαιος για αυτά που είπα», ζητώντας «να μας εξηγήσουν τα της ταφής της σπιτονοικοκυράς, ποιο το ανέλαβε, ποιος πλήρωσε τα έξοδα, αν πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι που μένουν. Είναι πολλά τα ερωτήματα. Πώς έγιναν οι θάνατοι των τριών παιδιών μέσα σε αργίες. Αν θα κληθώ για τη μήνυση που λέτε ότι θα καταθέσουν, θα απαντήσω».

«Σημασία έχει για μένα είναι να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν. Αναφέρομαι στους γείτονες, στους συγγενείς. Εδώ λένε τελείως διαφορετικά πράγματα. Να μας εξηγήσουν οι γονείς. Έχει κάνει ανάρτηση η Ρούλα ευχαριστώντας τους ντελιβεράδες που έκαναν έρανο για την ταφή του ενός εκ των παιδιών και δύο μήνες μετά ο άντρας ανεβάζει φωτογραφίες ότι είναι πολύ χαρούμενος με τη μηχανή που αγόρασε. Δεν είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν;», προσέθεσε ο κ. Ρουγκάλας.

Η αποκάλυψη για την οικογένεια της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα Και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά αν τα μαζέψεις και τα βάλεις κάτω ένα ένα, συν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών που κάποια στιγμή θα βγουν, θα δώσουν τις απαντήσεις. Απλά εγώ, βγήκα μπροστά και εξέφρασα ότι είμαι πεπεισμένος ότι η μητέρα είναι ένοχη. Όπως το έγραψα, είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για τον θάνατο και των τριών παιδιών. Δεν γίνεται τρία παιδιά να φεύγουν».

Στο μεταξύ, ο κ. Ρουγκάλας έκανε μια αποκάλυψη για την οικογένεια της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα. «Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’64. Ήταν στρατιώτης, πήρε άδεια εξόδου, είχαν ήδη ένα παιδί και την έπνιξε στην πλαζ και το παιδί τους μετά, όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδί, έδωσε το όνομα της μητέρας του στη Ρούλα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά επειδή με ρωτήσατε περί της οικογένειας. Χρειάζονται οικονομική υποστήριξη για να κηδέψουν το ένα από τα παιδιά και αγοράζουμε μηχανή. Δεν ξέρω, γιατί ήταν και σε διάσταση κατά διαστήματα. Ας οριστεί ένας ψυχολόγος να κάνει πραγματογνωμοσύνη και να τα βρει».

Πηγη – iefimerida

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα