Ελλάδα

Πάτρα: Συνήλθε από το κώμα ο 6χρονος μετά το ατύχημα με το καρτ

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει και κινεί πόδια και χέρια.

Parallaxi
πάτρα-συνήλθε-από-το-κώμα-ο-6χρονος-μετ-790151
Parallaxi

Συνήλθε από το κώμα ο 6χρονος Φώτης, ο οποίος τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια αγώνων καρτ, όταν συγκρούστηκαν δυο οχήματα με συνέπεια το ένα να καταλήξει στα προστατευτικά κάγκελα και να χτυπήσει και το μιικρό αγόρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ξύπνησε σήμερα το απόγευμα από το κώμα που βρισκόταν, μετά την αποσωλήνωση που έκακαν οι γιατροί. Κοντά του βρίσκονται οι γονείς του , που του έδειξαν ζωγραφιές των συμμαθητών του, που του είχαν στείλει. Ο μικρός έχει αρχίσει και κινεί πόδια και χέρια, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει, κάτι που αναμένεται να γίνει αργότερα.

Ο Φώτης έχει δίπλα του από την πρώτη στιγμή της περιπέτειας του όλο το ιατρικό προσωπικό της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, με επικεφαλής τον Ανδρέα Ηλιάδη.

Με ανάρτησή του, στο Facebook, ο κ. Ηλιάδης έγραψε το εξής σήμερα το μεσημέρι: «Πάμε Φώτη μας, όλη η Ελλάδα μαζί σου. Οι συμμαθητές σου όλοι λένε: Πάμε Φώτη». Στη δημοσίευσή του ανήρτησε και φωτογραφία από τον χώρο που είναι ο 6χρονος Φώτης δείχνοντας πως είναι γεμάτος ζωγραφιές από τους συμμαθητές του μικρού αγοριού που στέλνουν την αγάπη τους.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=539379707237452&set=a.229487881559971&type=3

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα