Ελλάδα

Πάτρα: Συνοδός ασθενούς επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια

Η νοσηλεύτρια διακομίστηκε στη συνέχεια στα Επείγοντα του νοσοκομείου Ρίου.

Parallaxi
πάτρα-συνοδός-ασθενούς-επιτέθηκε-σε-ν-506251
Parallaxi

Ένα τραγικό περιστατικό καταγγέλλει ο συνδικαλιστής του νοσοκομείου «Ο Άγιος Ανδρέας» Κώστας Πετρόπουλος και αφορά σε λεκτική και σωματική επίθεση σε βάρος νοσηλεύτριας από συνοδό ασθενή.

Με βάση την καταγγελία, η νοσηλεύτρια της Παθολογική Κλινικής του νοσοκομείου της Πάτρας, ξυλοκοπήθηκε άσχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου με κατάγματα και κακώσεις.

Ο δράστης επιχείρησε να τραυματίσει και δεύτερο άτομο με πυροσβεστήρα.

Όπως μεταδίδει το tempo24 ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης με το που πληροφορήθηκε το περιστατικό, έδωσε εντολή στη Διοίκηση του νοσοκομείου να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Το συμβάν κατέγραψε η Αστυνομία η οποία αναζητά τον δράστη.

Στην καταγγελία τονίζονται τα εξής: «Χθες βράδυ είχαμε ακόμη ένα περιστατικό βιαιοπραγίας εναντίον συναδέλφισσας κατά την νυκτερινή της βάρδια στην ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ.

Μια επίθεση, όχι μόνον φραστική, αλλά και με κτυπήματα που ανάγκασαν την Συναδελφισσα μετά τις πρώτες βοήθειες που της προσφέρθηκαν στο νοσοκομείο μας να διακομιστεί στο εφημερεύων πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Διοίκηση την κίνηση των διαδικασιών για την αυτόνομη δίωξη του δράστη και βεβαίως όλα τα προβλεπόμενα σχετικά».

Στο μεταξύ, ο κ. Πετρόπουλος κοινοποιεί και ανάρτηση στο facebook άλλου εργαζόμενου στο νοσοκομείο που ήταν παρών στο επεισόδιο στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ντροπή και αίσχος !!!!

Πάμε να βγάλουμε το μεροκάματο μας . Είμαστε όλοι συμβασιούχοι με ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Όλοι δίνουμε το καλύτερο για να κρατηθεί αυτό το σύστημα που λέγετε Ε.Σ.Υ . Και κανένας πλέον δεν μας σέβεται.

Νύχτα, βάρδια απόψε, συγγενής ασθενούς επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Πετώντας καρέκλες και χτυπώντας νοσηλεύτρια με μπουνιές στο τοίχο. Μετά βγήκε στο διάδρομο άρπαξε μια πυροσβεστήρα εκεί ήμουν εγώ και παραλίγο να με χτυπήσει στο κεφάλι. Ένας κύριος τον σταμάτησε και του πήρε την πυροσβεστήρα. Στην νοσηλεύτρια δόθηκαν οις πρώτες βοήθειες και μετά στον Ρίο που εφημέρευε. Αυτή την στιγμή η νοσηλεύτρια βρίσκεται με κατάγματα και κακώσεις πλέον δεν ξέρω τι έχει πάθει ο κόσμος. Η ασθενής τους είναι καλά, η νοσηλεύτρια γιατί;;;; έκανε μόνο την δουλειά της όπως όλοι μας !!!!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στην ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ».

Με πληροφορίες από tempo24 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα