ΠΕΔΚΜ: Θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Οι δηλώσεις του γιατρού του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε τηλεοπτικό σταθμό.

Parallaxi
πεδκμ-θα-καλύψει-τα-έξοδα-της-κηδείας-τ-899863
Parallaxi

Με βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετά σήμερα η Περιφερειακή Ένωση των 38 Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) τον Ολυμπιονίκη, μεγάλο αθλητή και σπουδαίο Άνθρωπο Αλέξανδρο Νικολαϊδη, που δόξασε την Ελλάδα, διδάσκοντας μαθήματα ζωής, ήθους και αξιοπρέπειας.

Το Δ.Σ της ΠΕΔΚΜ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του, για την πρόωρη απώλεια του δις αργυρού Ολυμπιονίκη μας και ομόφωνα αποφασίζει να εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο, Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη , Ιγνάτιο Καϊτεζίδη στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως σήμερα στις 16:00 μ.μ και στην κηδεία που θα γίνει στη συνέχεια στο κοιμητήριο του Φιλύρου.

Η ΠΕΔΚΜ τιμώντας τη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αποφάσισε ομόφωνα ως ελαχιστότατη ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης αθλητικής προσφοράς του στο έθνος, να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του.

«Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη και θα αποτελεί ένα πρότυπο για τις νεότερες γενιές. Τα ειλικρινέστατα και βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».


Οι δηλώσεις του γιατρού του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ο προσωπικός γιατρός του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κοσμάς Ηλιάδης, μίλησε στο OPEN TV και είπε τα εξής:

“Ο ασθενής με τον χειρουργό έχει ένα διαφορετικό δέσιμο. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε σε όλο τον αγώνα αυτό και μέσω κορονοϊού, γι’αυτό και έγραψε όσα έγραψε για μας. Ήταν ένας γίγαντας. Τα ψυχικά του χαρίσματα ίσως ξεπερνάνε κι αυτά που έδειξε ως αθλητής. Η νόσος όντως ήταν ένας σπάνιος καρκίνος, ο οποίος δεν υπακούει στη χημειοθεραπεία. Το στάδιο ήταν προχωρημένο όταν διαγνώστηκε.

Δόθηκε μάχη από την ιατρική ομάδα. Υποχώρησε η νόσος, χειρουργήθηκε, στη συνέχεια έκανε θεραπείες που πήγαν καλά, αλλά παράλληλα είχαν γίνει και μεταστάσεις. Ήξερε ο ίδιος πολύ καλά τι συμβαίνει και ότι η μάχη ήταν άνιση. Ήταν απόλυτα δεκτικός στις θεραπείες και έδινε κουράγιο και σε εμάς για να κάνουμε ότι μπορούμε να τον βοηθήσουμε.

Μας πρόσφερε έτσι τη δυνατότητα να μη διστάσουμε για να προχωρήσουμε σε κάποιο βαρύ χειρουργείο ή κάποια πειραματική θεραπεία. Η οικογένειά του ήταν πάνω από όλα, η σύζυγός του ήταν πάντα δίπλα του”.

Με πληροφορίες από Open

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα