Ελλάδα

Πέντε χρόνια από την ημέρα που ο Παύλος κοίταξε “το Τέρας” στα μάτια

Το κάλεσμα της οικογένειας και των φίλων του στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνεται στη μνήμη του.

Parallaxi
πέντε-χρόνια-από-την-ημέρα-που-ο-παύλος-13394
Parallaxi

Με κεντρικό σύνθημα το «5 ΧΡΟΝΙΑ #ΣΙΓΑ_ΜΗ_ΦΟΒΗΘΩ» διοργανώνεται η μεγάλη συναυλία σε λίγες μέρες στο Κερατσίνι, για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη μέρα που ο Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός στον δρόμο, δολοφονημένος από τον Γιώργο Ρουπακιά.  Στη μνήμη του Παύλου -που όπως γράφουν χαρακτηριστικά στο κάλεσμά τους οι δικοί του άνθρωποι- “κοίταξε στα μάτια “το Τέρας“, διοργανώνουν μία μεγάλη συναυλία κατά του φασισμού και των νεοναζί.

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας στο Κερατσίνι σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους με το πλήθος και περνάνε το μήνυμά τους μέσα από τις διαφορετικές μουσικές τους. Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα από το μπαρ της συναυλίας θα διατεθούν όλα για τα έξοδα της πολιτικής αγωγής στη Δίκη της Χ.Α.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Δημήτρης Πουλικάκος και Νίκος Σπυρόπουλος, Μεθυσμένα Ξωτικά, Rationalistas, Bad Movies, KollektivA, Fer De Lance, JUNIOR SP και DAMNED1.

Το κάλεσμα -όπως αναρτήθηκε στο διαδίκτυο- και υπογράφεται ως η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα αναγράφεται μεταξύ άλλων:

“Η Χρυσή Αυγή βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο την ημέρα που δολοφόνησε τον Παύλο, ενώ τον Απρίλιο του 2015, δέχθηκε ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα: την έναρξη της δίκης της. Καθώς η διαδικασία σε λίγους μήνες φτάνει στις απολογίες και στη συνέχεια μετά την πρόταση της Εισαγγελέως και τις αγορεύσεις, στην έκδοση της απόφασης, η ηγεσία και τα μέλη της συμμορίας καλούνται να απαντήσουν σε δεκάδες στοιχείων που αποδεικνύουν τον εγκληματικό χαρακτήρα της οργάνωσης.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Παύλος Φύσσας, ετών 34

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα