Ελλάδα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος.

Parallaxi
πέθανε-ο-δημοσιογράφος-θοδωρής-μιχόπ-276918
Parallaxi

«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος από ανακοπή καρδιάς.

Ήταν στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, μεταξύ άλλων είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

‘Εμπειρος δημοσιογράφος, εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, υπηρετώντας τη δημοσιογραφία κι από θέσεις ευθύνης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Με αξιόλογη κοινωνική δράση και πολιτική παρουσία ο Θοδωρής Μιχόπουλος είχε διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ενώ ήταν και στενός συνεργατής του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Είχε ενεργό συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ, συνδιαμορφώνοντας την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος.

Εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ, ενώ διετέλεσε αρθρογράφος της εφημερίδας «Η Εποχή».

Με πολυετή παρουσία στην ΕΡΤ ο Θοδωρής Μιχοπουλος, αρχισυντάκτης δελτίων ειδήσεων, αποτέλεσε την ψυχή πολλών επιτυχημένων δημοσιογραφικών εκπομπών. Υπηρέτησε την δημοσιογραφία και από διάφορες θέσεις ευθύνης σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες.

Αφοσιωμένο αριστερό, σπάνιο δημοσιογράφο και υπέροχο άνθρωπο, χαρακτηρίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τον Θοδωρή Μιχόπουλο, που “έφυγε” από τη ζωή.

ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα