Διεθνή

Πέθανε ο ηθοποιός Paul Grant – Γνωστός από το Star Wars

Κατέρρευσε σε σταθμό τρένων στο Λονδίνο

Parallaxi
πέθανε-ο-ηθοποιός-paul-grant-γνωστός-από-το-star-wars-986711
Parallaxi

Ο Paul Grant σύμφωνα με πληροφορίες κατέρρευσε ενώ βρισκόταν έξω από έναν σιδηροδρομικό σταθμό στο Λονδίνο. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο στον σταθμό St Pancras στην οδό Euston.

«Στείλαμε ένα πλήρωμα ασθενοφόρου και έναν γιατρό, παραλάβαμε έναν άνδρα από το σημείο και τον πήγαμε στο νοσοκομείο κατά προτεραιότητα» ανέφεραν οι διασώστες.

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, ο Paul Grant διαγνώστηκε εγκεφαλικά νεκρός και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.

Χθες Κυριακή, η οικογένεια του ηθοποιού επιβεβαίωσε ότι πέθανε, αφού απενεργοποιήθηκε η μηχανική υποστήριξη.

Η κόρη του Grant, η 28χρονη Sophie Jayne Grant, από το Peterborough, δήλωσε συντετριμμένη.

«Ο μπαμπάς μου ήταν θρύλος με πολλούς τρόπους», είπε. «Έφερνε πάντα ένα χαμόγελο και το γέλιο στα χείλη όλων. Θα έκανε τα πάντα για οποιονδήποτε και ήταν τεράστιος οπαδός της Άρσεναλ. Αγαπούσε πολύ τις κόρες και τον γιο του και την σύντροφό του Maria. Μπαμπά μου σε αγαπώ τόσο πολύ, αναπαύσου», πρόσθεσε.

Η Maria Dwyer, η κοπέλα του Grant, είπε ότι ο ηθοποιός ήταν ο «έρωτας της ζωής της. Ο Paul ήταν ο πιο αστείος άνθρωπος που ξέρω. Ολοκλήρωνε τη ζωή μου. Η ζωή δεν θα είναι ποτέ η ίδια χωρίς αυτόν.» είπε.

Ο Grant υποδύθηκε ένα Ewok στην ταινία Star Wars του 1983 Return of the Jedi δίπλα στους Mark Hamill και Harrison Ford.

Έπαιξε το 1998 στο Willow με τον Val Kilmer, καθώς και στην ταινία Legend του 1985 με τον Tom Cruise. Το 1986 εμφανίστηκε στον Labyrinth, με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπάουι, και εμφανίστηκε επίσης στη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα