Ελλάδα

Πέθανε στα 98 της η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου

Η ηθοποιός ήταν από τις τελευταίες συνεργάτιδες του Βασίλη Λογοθετίδη - Πρωταγωνιστούσε στο "Ένα βότσαλο στη λίμνη"

Parallaxi
πέθανε-στα-98-της-η-ηθοποιός-ντίνα-σταθά-995863
Parallaxi

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έκανε γνωστό πριν από λίγη ώρα ένα δυσάρεστο γεγονός. Πρόκειται για τον θάνατο μιας παλαίμαχης ηθοποιού, της Ντίνας Σταθάτου.

Η ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 98 ετών στον τόπο καταγωγής της, το χωριό Μακρυώτικα της Πυλάρου στην Κεφαλλονιά. Η Ντίνα Σταθάτου ήταν μια από τις τελευταίες συνεργάτιδες του αείμνηστου Βασίλη Λογοθετίδη. Τόσο στις ταινίες του στον Ελληνικό Κινηματογράφο, όσο και στον θίασό του στο θέατρο.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στη δημοσίευση που έκανε στο προφίλ του στο Facebook:

«Σήμερα έφυγε από την ζωή μια από τις τελευταίες ηθοποιούς συνεργάτιδες του σπουδαίου Βασίλη Λογοθετίδη. Η Ντίνα Σταθάτου, γεννημένη το 1925, στα 98 της έφυγε στο χωριό Μακρυώτικα Πυλαρου της Κεφαλλονιάς ενώ στην βραχύβια πορεία της στο Θέατρο δούλεψε πλάι σε σπουδαίους όπως και με τον Αιμίλιο Βεάκη και οι ρόλοι της στις ταινίες του Λογοθετίδη παραμένουν αξέχαστοι.

Αφησε την καριέρα της για να δημιουργήσει οικογένεια. Κοντά της ήταν ο σύλλογος Ριφόρτσο της Κεφαλλονιάς που πέρυσι την τίμησε με εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτήν. Μας ειδοποίησε ο κύριος Ορέστης Καπάτος υπεύθυνος του Συλλόγου. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ από όλους μας».

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα