Ελλάδα

Πετράλωνα: Στον Εισαγγελέα ο 35χρονος για τον βιασμό της καθαρίστριας

Η μεταφορά του έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης

Parallaxi
πετράλωνα-στον-εισαγγελέα-ο-35χρονος-γι-610687
Parallaxi

Στον εισαγγελέα προσήλθε λίγο μετά τις 17:00 της Τετάρτης ο 35χρονος Βούλγαρος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα μαζί μαζί με το συνεργό του, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Η μεταφορά του έγινε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ οι αστυνομικοί φορούσαν και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Στη συνέχεια οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή.

Ο δράστης συνελήφθη στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς οι αστυνομικοί είχαν βεβαιώσει έπειτα από ενδελεχείς έρευνες ότι κρύβεται εκεί μετά τον αλλεπάλληλο βιασμό της άτυχης καθαρίστριας μέσα στο σπίτι του στα Πετράλωνα το περασμένο Σάββατο. Με βάση ασφαλείς πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες και σε δεύτερο άτομο για υπόθαλψη εγκληματία.

Όπως αποκάλυψε το ethnos.gr, ο 35χρονος ήταν κρατούμενος που έκανε μεροκάματα στις φυλακές Γρεβενών, μέχρι και την αποφυλάκισή του το 2020. Πιο αναλυτικά, ο 35χρονος Βούλγαρος είχε φυλακιστεί το 2015, όταν συνελήφθη στις 17 Αυγούστου του ίδιου έτους κατηγορούμενος για τον βιασμό μίας 22χρονης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κακοποίηση ζώου, απειλή και διατάραξη. Αποφυλακίστηκε στις 13 Αυγούστου 2020 με τον προηγούμενο ποινικό κώδικα με βάση την απόφαση από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών που εξέτασε την αίτηση αποφυλάκισής του.

Πηγή: ethnos.gr

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα