Ελλάδα

Πήγαν να τον συλλάβουν και ψέκασε το περιπολικό με πυροσβεστήρα

Επεισοδιακή σύλληψη στη Θεσσαλονίκη.

Parallaxi
πήγαν-να-τον-συλλάβουν-και-ψέκασε-το-πε-735580
Parallaxi

Συνελήφθη χθες, 24/4 29χρονος που απέσπασε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Πεύκα το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ. Ο ίδιος κατά τη σύλληψη του προέβαλε αντίσταση.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη έπειτα από αναζητήσεις πληρώματος περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος μαζί με συνεργούς του, πρώτες πρωινές ώρες χθες (24-04-2021) διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Πεύκων και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (940) ευρώ.

Ενώ στη συνέχεια με αυτοκίνητο που είχε αφαιρεθεί από το Κορδελιού μετέβησαν στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου αποπειράθηκαν να διαρρήξουν περίπτερο.

Σημειώνεται ότι προ της σύλληψης, οι ανωτέρω δε συμμορφώθηκαν σε σχετικά σήματα των αστυνομικών και στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές στο υπηρεσιακό όχημα κάνοντας χρήση πυροσβεστήρων και ρίπτοντάς τους, καθώς και προσκρούοντας σε αυτό με το όχημα που διέθεταν.

Μετά την πρόσκρουση, το κλεμμένο αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 29χρονος παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και το χρηματικό ποσό των (940) ευρώ, που αποδόθηκε στην επιχείρηση από την οποία αφαιρέθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα