Ελλάδα

Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος φοβάται μην πάει φυλακή»

«Δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Είναι άδικο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Parallaxi
πισπιρίγκου-ο-μάνος-φοβάται-μην-πάει-898865
Parallaxi

Μέσα από τα κρατητήρια μίλησε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και αυτά τα οποία είπε είναι αποκαλυπτικά. 

Η 33χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρατείται στην ΓΑΔΑ.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν ερωτάται αν αντέχει λέει: «Όχι. Δεν γίνεται άλλο. Δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε οι αστυνομικοί. Έγινε για να γίνει έχεις καταλάβει; Είναι άδικο».

Λέει επίσης ότι μίλησε με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. Αναφέρει: «Μίλησα με τον Μάνο σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα λέει να μου δίνει».

Λέει ακόμα ότι της είπε: «Θα υπερασπιστεί. Εγώ, θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου. Για να το λέτε εσείς θα πείτε την ποινή και θα το αποδείξετε όχι εγώ».

Δήλωσε ακόμα ότι δεν είναι δεν είναι ικανοποιημένη. «Μου λέει: «δεν μπορούμε να πάμε σπίτι, έχουν πέσει όλοι αν με φάνε και με έδιωξαν και από την δουλειά». Και του απάντησα: «Σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει, του λέω που είμαι;»

Η απάντηση που ισχυρίζεται ότι της έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης είναι: «Και τι θέλεις; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;»


Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Μάνος Δασκαλάκης

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης για να παραλάβει τη δικογραφία, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαπρακάς στο OPEN.


Ξυλοδαρμό Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ καταγγέλλουν μάνα και αδερφή – Τις διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα”, και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, που μίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια, η 33χρονη μητέρα των παιδιών καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τη χτυπούν στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται και θα κρατείται έως το πρωί της Δευτέρας που αναμένεται να μεταβεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για να καταθέσει στην 18η ανακρίτρια.

Μάλιστα, είπε πως η μητέρα και η αδελφή της που την επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ, είδαν τους μώλωπες στο κορμί της.

“Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν μπορεί να σηκωθεί. Το πρόσωπο της είναι κατάμαυρο, τα πλευρά της είναι χτυπημενα. Της έχουν ρίξει μπουνιές. Την τράβαγαν από τα μαλλιά και της έλεγαν ‘που@@@ ομολόγησε…'”, λέει στην εκπομπή του Star η μητέρα της 33χρονης.

Από την πλευρά τους αστυνομικές πηγές απαντούν ότι διαθέτουν κατάθεση από την ίδια την κατηγορούμενη στην οποία βεβαιώνει ότι δεν την έχει πειράξει κανείς. Παράλληλα, θα εξεταστεί άμεσα και από ιατροδικαστή.

Με πληροφορίες από newsit.gr / ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα