Διεθνή

Πληροφορίες για επτά νεκρούς ή βαριά τραυματίες στο Λονδίνο

Τρεις άνδρες με μάσκες επιτέθηκαν στην αρχή με λευκό φορτηγάκι και μετά βγήκαν από αυτό και άρχισαν να επιτίθενται με μαχαίρι στους περαστικούς πάνω στη γέφυρα. Το επόμενο περιστατικό συνέβη στην αγορά τροφίμων με επίθεση σε εστιατόριο και τρίτο περιστατικό αναφέρεται στο Βοξχολ. Τα βρετανικά μέσα μιλούν για ανθρώπους που τους έκοψαν το λαιμό στη […]

Parallaxi
πληροφορίες-για-επτά-νεκρούς-ή-βαριά-τ-202029
Parallaxi

Τρεις άνδρες με μάσκες επιτέθηκαν στην αρχή με λευκό φορτηγάκι και μετά βγήκαν από αυτό και άρχισαν να επιτίθενται με μαχαίρι στους περαστικούς πάνω στη γέφυρα. Το επόμενο περιστατικό συνέβη στην αγορά τροφίμων με επίθεση σε εστιατόριο και τρίτο περιστατικό αναφέρεται στο Βοξχολ. Τα βρετανικά μέσα μιλούν για ανθρώπους που τους έκοψαν το λαιμό στη μέση του δρόμου.

 

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στη Γέφυρα του Λονδίνου, ενώ δεν αποκλείεται οι θάνατοι να είναι περισσότεροι, στο πρώτο από τα συμβάντα που αναφέρθηκαν στο κέντρο του Λονδίνου το βράδυ του Σαββάτου, μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο αστυνομικούς. «Μας ειπώθηκε από την αστυνομία ότι υπήρξε τουλάχιστον ένας μοιραίος τραυματισμός στο συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου», ανέφερε το BBC. Το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στις διωκτικές αρχές ανέφερε πως η αστυνομία πιστεύει ότι το συμβάν στη Γέφυρα του Λονδίνου αποτελούσε τρομοκρατική ενέργεια. Δύο άνδρες μπήκαν σε ένα εστιατόριο στην περιοχή Borough Market, κοντά στη γέφυρα του Λονδίνου, και μαχαίρωσαν δύο ανθρώπους που βρίσκονταν στο εσωτερικό του, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, λίγη ώρα αφότου η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στέλνει δυνάμεις για να ανταποκριθούν σε πολλαπλά συμβάντα στη βρετανική πρωτεύουσα. Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στο CNN ότι μια σερβιτόρα τραυματίστηκε από μαχαίρι στον λαιμό κι ένας άνδρας στην πλάτη. 4 μέρες πριν τις βρετανικές εκλογές.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα