Ελλάδα

ΠΟΕΔΗΝ: Ξυλοδαρμός στο Νοσοκομείο του Κιλκίς

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς συνελήφθη χθες από την Αστυνομία με την αυτόφωρη διαδικασία και πέρασε πέντε ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς γιατί χειροδίκησε κατά υπαλλήλου. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, το περιστατικό συνέβη ως εξής: “Χθες το μεσημέρι (22/10/2018) 13:30 υπάλληλος της […]

Parallaxi
ποεδην-ξυλοδαρμός-στο-νοσοκομείο-του-371289
Parallaxi

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς συνελήφθη χθες από την Αστυνομία με την αυτόφωρη διαδικασία και πέρασε πέντε ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς γιατί χειροδίκησε κατά υπαλλήλου.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, το περιστατικό συνέβη ως εξής:

“Χθες το μεσημέρι (22/10/2018) 13:30 υπάλληλος της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας με σοβαρά προβλήματα υγείας διαπιστωμένα από ΚΕΠΑ πήγε στο γραφείο του Διοικητή και ζήτησε ραντεβού από την Γραμματέα του για να θέσει ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή αντιμετώπισή της. Πριν μία εβδομάδα είχε επισκεφθεί και τον Αν. Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και έθεσε τα προβλήματα που την απασχολούν. Ο Αν. Διοικητής της ΥΠΕ υποσχέθηκε την παρέμβασή του στον Διοικητή του Νοσοκομείου κάτι που προφανώς έκανε. Αυτό εκνεύρισε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Ο Διοικητής άκουσε την συνομιλία της υπαλλήλου με τη Γραμματέα του για το ραντεβού που ζητούσε αφού ήταν στην πόρτα του γραφείου του και αναίτια επιτέθηκε στην υπάλληλο.”

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η υπάλληλος υποβασταζόμενη επισκέφθηκε τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου όπου οι ιατροί διαπίστωσαν τον τραυματισμό της (χειροδικία, κάκωση ώμου) και της χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 3 ημερών.

Η ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει πως υποβλήθηκε μήνυση στον Διοικητή από την υπάλληλο και ο Διοικητής συνελήφθη και κρατήθηκε πέντε ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου αναφέρει πως από την πρώτη στιγμή συμπαραστάθηκε στην υπάλληλο και σήμερα θα καταθέσει αναφορά στον Εισαγγελέα.

Η ΠΟΕΔΗΝ μάλιστα επισυνάπτει και την ιατρική γνωμάτευση της εργαζόμενης:

ιατρική γνωμάτευση

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα