Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αύξηση των μισθών ως κίνητρο για την αντιμετώπιση της ανεργίας – Ολόπλευρη στήριξη της εργαζόμενης μητέρας με βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Parallaxi
αλέξανδρος-τριανταφυλλίδης-για-το-κυ-993551
Parallaxi

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης δήλωσε τα ακόλουθα: «Προτεραιότητά μας είναι η αύξηση των μισθών, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, καθώς και η αντιμετώπιση της ανεργίας, της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας στην αγορά εργασίας. Χρειαζόμαστε αξιοπρεπείς μισθούς και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί, με κοινωνικό πρόσημο, η ανεργία, ιδιαίτερα των νέων, των γυναικών, αλλά και των μακροχρόνια ανέργων και να ενισχυθεί ουσιαστικά η τοπική οικονομία».

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής του ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης επισήμανε: «Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στη φροντίδα και στην υποστήριξη της εργαζόμενης μητέρας στον δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό θα γίνει με τη δωρεάν ένταξη όλων των βρεφών/παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς με διευρυμένο δεκάωρο ωράριο, όπως και των παιδιών σε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-Αμεα».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα