Πολιτική

Χυδαία απάντηση Μπέου στη δήλωση Κασσελάκη: «Καμία έκπληξη λόγω της ιδιαιτερότητάς του»

Για άλλη μια φορά, ο Δήμαρχος Βόλου προχώρησε σε ομοφοβικές δηλώσεις κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Parallaxi
χυδαία-απάντηση-μπέου-στη-δήλωση-κασσ-1067377
Parallaxi

Με χυδαίο τρόπο επέλεξε να απαντήσει ο Αχιλλέας Μπέος στο σχόλιο που έκανε προηγουμένως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχε με πολίτες στο κέντρο του Βόλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε βόλτα στα μαγαζιά και συνομιλούσε με πολίτες που τον πλησίαζαν και του ζητούσαν να βγάλουν μαζί φωτογραφίες.

Κάποια στιγμή ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε και με μία παρέα που καθόταν σε καφετέρια της πόλης, όταν κάποιος από τους θαμώνες του είπε ότι υποστηρίζει τον Αχιλλέα Μπέο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ειπώθηκαν τα εξής: 

Πολίτης: Ωραίος ο Βόλος; Στέφανος Κασσελάκης: Πολλή ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει… Πολίτης: Εγώ είμαι με τον Μπέο, Πρόσεχε πως μιλάς ε…. Στέφανος Κασσελάκης: Χ@@@@κα για τον Μπέο. Τον έχω χ@@@@νο τελείως. Πιο χ@@@@@νο δεν μπορούσα να τον έχω.

Λίγες ώρες έπειτα από το περιστατικό, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανάρτησής του στο Facebook, προχωρώντας για άλλη μια φορά σε ομοφοβικό σχόλιο. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι «χέστηκε» και πως «με έχει χεσμένο». Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χ@@τεί…».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα