Πολιτική

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου ο κ. Κασσελάκης», λέει η Αχτσιόγλου

«Υπάρχει η κλήση στις 11:32», λένε οι κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Parallaxi
διαψεύδω-κατηγορηματικά-ότι-επικοι-1058409
Parallaxi

Η Έφη Αχτσιόγλου διαψεύδει «κατηγορηματικά» δημοσιεύματα που ανέφεραν πως της τηλεφώνησε χθες, Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

«Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», αναφέρει σε δήλωση της η Έφη Αχτσιόγλου. «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», σημειώνει.

Το εν λόγω δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφέρει πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κάλεσε την κα Αχτσιόγλου στο τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου πριν τη συνεδρίαση της ΚΕ και ότι η βουλευτής δεν απάντησε στην κλήση.

Κασσελάκης: Το τηλεφώνημα έγινε 11:32 – Μπορεί να ήταν αφόρτιστο το κινητό της Έφης

Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32, λένε κύκλοι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτισόγλου. «Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», σημειώνουν.

Το τηλεφώνημα του Στέφανου στην Εφη έμεινε αναπάντητο

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το iEidiseis, Σαν να ήταν δεμένοι από μια αδιόρατη κλωστή. Ομοιογενείς και συνταγμένοι. Οι διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ. Έμοιαζε παράταιρος αυτός ο συντονισμός τις στιγμές που η ένταση χτυπούσε «κόκκινο» και άνοιξαν οι… «πύλες» της αποχώρησης από την βαριά αίθουσα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Δεν ήταν μόνο το γεγονός πως τις παραμονές της Κεντρικής Επιτροπής είχαν συζητήσει η τριάδα των Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου και Τεμπονέρα, όπως λένε οι πληροφορίες, για το πως θα κατέβουν να παίξουν… την μπάλα τους στην συνεδρίαση. Μέτρησε και ακόμα ένα γεγονός, ιδιαίτερα ενδεικτικό για την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, πριν ξεκινήσει το ματς της κρίσιμης συνεδρίασης.

Οι πληροφορίες του iEidiseis αναφέρουν πως παρά το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης γνώριζε πως οι συσχετισμοί της Κεντρικής Επιτροπής είχαν διαμορφωθεί συντριπτικά υπέρ του ο ίδιος θέλησε να επικοινωνήσει με την Έφη Αχτσιόγλου έτσι ώστε να μην υπάρξουν περιττές εντάσεις κατά την διάρκεια της συνεδρίασης.

Το τηλεφώνημα, χωρίς… απάντηση

Προς τούτο ο Κασσελάκης την κάλεσε, στο τηλέφωνο στις 11 το πρωί του Σαββάτου, δηλαδή λίγο πριν την έναρξη της Κεντρικής Επιτροπής. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η Αχτσιόγλου δεν απάντησε ποτέ στην κλήση. Δεν σήκωσε το τηλέφωνο, έτσι το τηλεφώνημα έμεινε αναπάντητο, γεγονός που αποτυπώνει, όχι μόνο το κλίμα, αλλά κυρίως το… προσχεδιασμένο του πράγματος όπως αυτό διαδραματίστηκε από τις ομάδες των διαφωνούντων μόλις λίγες ώρες αργότερα. Αποτυπώνει, μαζί όμως, πως για άλλη μια φορά οι σύμβουλοι της Αχτσιόγλου δεν την είχαν συμβουλεύσει σωστά…

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Η ομάδα Αχτσιόγλου συντάχθηκε με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την «Ομπρέλα» και μαζί με την ομάδα Τεμπονέρα κίνησαν για την έξοδο από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τις πληροφορίες να λένε πως, εντέλει, λιγότερα από 90 μέλη τους ακολούθησαν.

Πηγές: ieidiseis, ΕΘΝΟΣ
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα