Πολιτική

Δήλωση Καλαφάτη για το νέο Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Ολόκληρη η δήλωση

Parallaxi
δήλωση-καλαφάτη-για-το-νέο-ογκολογικό-759884
Parallaxi

Παρακάτω η δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρου Καλαφάτη:

Οι Θεσσαλονικείς, οι Μακεδόνισσες και οι Μακεδόνες, χαιρετίζουμε την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Ταμείου Εθνικής Άμυνας και του Υπουργείου Υγείας για την παραχώρηση 150 στρεμμάτων του πρώην Στρατοπέδου «Καρατάσιου Α΄», προκειμένου να κατασκευαστεί εκεί το νέο και σύγχρονο Ογκολογικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Μαζί με το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου -ακριβώς απέναντι- και το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης, θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός εμβληματικού Πάρκου Υγείας που θα παρέχει καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας σε χιλιάδες συνανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη, τη Βόρειο Ελλάδα και όχι μόνο.

Ένα ακόμη από τα 30 και πλέον έργα για τη Θεσσαλονίκη του 2030 μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, επιβεβαιώνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Δυτική Θεσσαλονίκη. Και είμαι περήφανος γιατί συνέβαλα ως Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με τα Υπουργεία Υγείας και Εθνικής Άμυνας στην προώθηση της λύσης που σήμερα γίνεται πράξη. Κυρίως όμως γιατί η Θεσσαλονίκη αποκτά μέρα με τη μέρα όσα αξίζει και δικαιούται. Γιατί οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Ό, τι είπαμε γίνεται. Ότι λέμε το κάνουμε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα