Πολιτική

Ε όχι και για ψώνια η Αχτσιόχλου!

Ένα κείμενο της Μαρίας Σπυράκη για την επίθεση που δέχτηκε η Έφη Αχτσιόγλου για... μία βόλτα στην αγορά

Parallaxi
ε-όχι-και-για-ψώνια-η-αχτσιόχλου-1098551
Parallaxi

Λέξεις: Μαρία Σπυράκη, Δημοσιογράφος και Ευρωβουλευτής του ΕΛΚ 

Με την Έφη Αχτσιόχλου μόνο φίλη δεν είμαι. Στην πολιτική μας χωρίζει άβυσσος. Στην κοινωνική ζωή δεν έτυχε να συναντηθούμε ούτε μια φορά, προφανώς γιατί συναναστρεφόμαστε διαφορετικούς ανθρώπους. Επιμένω ότι οι απόψεις συγκροτούν κοινότητες, ή όπως λέει και ο μέγας Νιόνιος «οι παρέες γράφουν ιστορία». Παρακολουθώ αυτό που συμβαίνει από χθες στο διαδίκτυο και έχω ξεσηκωθεί.

Όχι πως δεν συνηθίζεται η ανθρωποφαγία. Αλλά εδώ η υπόθεση έχει όλα τα χαρακτηριστικά δολοφονίας χαρακτήρα, μιας νέας γυναίκας που τόλμησε να διεκδικήσει την ηγεσία ενός μεγάλου κόμματος και έχασε!

Η Έφη Αχτσιόχλου φωτογραφήθηκε από κάποιον με ψώνια στο χέρι, χάρτινες σακούλες, οι οποίες από τις φίρμες που έχουν πάνω, συμπεραίνει κανείς πως αγόρασε ρούχα και παιχνίδια.

Η επίθεση που δέχεται γιατί τόλμησε, μέρες που είναι, να εγκληματήσει πηγαίνοντας στην αγορά, δεν έχει τελειωμό.

Κατηγορίες για την αριστεροσύνη που υπερασπίζεται, ενώ, ψωνίζει στον καπιταλισμό … Κατά τη γνώμη των κατηγόρων της θα έπρεπε μάλλον να κυκλοφορεί με κουρελού ή έστω αμπέχονο και να υφαίνει τα βράδια ώστε να ντύνεται με κάτι που συνάδει με τις ιδέες της!!!

Διάβασα ακόμη και αναφορές ότι το περιεχόμενο της τσάντας προορίζεται για το σύντροφο της και πόσο υποκρίνεται όταν μιλάει για τα συμφέροντα των πολλών, ενώ εκείνη αγοράζει για τον επίσης αριστερό αγαπημένο της επώνυμα δώρα!

Τα παραπάνω είναι μόνο ενδεικτικά, όσων γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες με αφορμή φωτογραφίες μιας γυναίκας, μορφωμένης, που είναι ταυτόχρονα μητέρα, επαγγελματίας και πολιτικός. Η ανθρωποφαγία ελπίζω να μην έφθασε ως το παιδί της, αν και δεν ορκίζομαι, με τον οχετό που ξέσπασε, ανωνύμως πάντα.

Η Έφη Αχτσιόχλου δεν χρειάζεται υπεράσπιση. Έχει μάλλον εξοικειωθεί με τα τρολ και τις άνευ όρων επιθέσεις για όλα.

Όμως, αλήθεια που είναι οι γυναικείες οργανώσεις, πρώτα από όλα των κομμάτων, που είναι οι συνάδελφοι της στη Βουλή των Ελλήνων, που είναι όλοι αυτοί που εξεγείρονται όταν βλέπουν τη χυδαιότητα να ξεχειλίζει και τη λάσπη να κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μήπως θεωρείται «φυσικό» να συμβαίνει αυτό σε πολιτικούς ειδικά όταν ξεχώρισαν από το σωρό και ειδικότερα όταν είναι γυναίκες; Δεν αναζητώ απάντηση. Τα τρολ θα αποσυρθούν άλλωστε για να γιορτάσουν στο οικογενειακό τραπέζι και οι λαλίστατοι σε άλλες περιπτώσεις, αυτές τις μέρες κάνουν αφωνία, κρατούν δυνάμεις για τις πρωινές εκπομπές μετά τις γιορτές. Καλά Χριστούγεννα,με αγάπη πάντα…

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα