Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

«Η υποψηφιότητα μου δεν αφορά μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. Αφορά την Ελλάδα, την Αριστερά», ανέφερε

Parallaxi
έφη-αχτσιόγλου-ανακοίνωσε-την-υποψηφ-1031887
Parallaxi

Πρώτη στην μάχη της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα στην Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία μπαίνει και επισήμως σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της.

Δείτε live την ομιλία της Έφης Αχτσιόγλου:

«Η υποψηφιότητα μου εκ των πραγμάτων δεν αφορά μόνο το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αφορά την Ελλάδα και την Κοινωνία. Την Αριστερά και τα διλήμματα της νέας εποχής. Αφορά την πάγια και κοινή μας επιδίωξη το κοινωνικό ζήτημα να βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης», ανέφερε αρχικά η κ. Αχτσίογλου.

«Χρειαζόμαστε ένα νέο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεσματικό, σύγχρονο, μεθοδικό, που θα αναδεικνύει τη συλλογική προσπάθεια και θα αξιοποιεί τη συλλογική μας εμπειρία», επεσήμανε η κ. Αχτσιόγλου.

Σημείωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξελιχθεί πολιτικά, ξεκινώντας ως κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς, επιλέξαμε να εκπροσωπήσουμε τους προοδευτικούς πολίτες. Κάνουμε το πρώτο βήμα. Τώρα χρειάζονται πολλά περισσότερα. Βήματα που θα κάνουμε όλοι μαζί, επιτυγχάνοντας μια νέα σύνθεση, ώστε να συγκροτήσουμε μια νέα κοινή ταυτότητα, να διαμορφώσουμε μια νέα πολιτική παράδοση».

«Για εμάς δεν υπάρχει δίλημμα αριστερά ή κέντρο. Είμαστε με τους πολλούς, με το δίκιο. Θέλουμε να είμαστε η δύναμη της δημιουργικής αντιπολίτευσης, ώστε να γίνουμε αύριο η ρεαλιστική κυβέρνηση υπέρ των πολλών», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας της.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα