Πολιτική

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Δρόσου Τσαβλή

Με την τήρηση «ενός λεπτού σιγή» για τους νεκρούς στις πλημμύρες της Θεσσαλίας.

Parallaxi
εγκαίνια-του-εκλογικού-κέντρου-του-υπ-1054666
Parallaxi

Με την τήρηση «ενός λεπτού σιγή» για τους νεκρούς στις πλημμύρες της Θεσσαλίας τις πυρκαγιές του Έβρου, και για τον άτυχο Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά άρχισε τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «‘Ολοι Εμείς», στην οδό Τσιμισκή 123, ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής.

Ήταν μια σεμνή εκδήλωση, όπως άλλωστε αρμόζει στις ανείπωτες καταστροφές που βιώνει η χώρα, παρουσία υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων καθώς επίσης και πλήθος φίλων του συνδυασμού «Όλοι Εμείς».

Ο Δρόσος Τσαβλής, ανέφερε τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που απαρτίζουν το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της παράταξης τονίζοντας τον ομαδικό χαρακτήρα της, αλλά και την ετοιμότητά τους να ξεκολλήσουν τη Θεσσαλονίκη από τη στασιμότητα.

Παράλληλα τόνισε και τα εύσημα που έχουν λάβει όλοι οι υποψήφιοι δουλεύοντας ο καθένας ξεχωριστά στον τομέα του αλλά και όλοι μαζί για την επόμενη μέρα της πόλης. Αναφέρθηκε στην κατάσταση και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κεντρικός Δήμος, τα οποία «δεν τιμούν κανένα πολίτη» και υπογράμμισε το ανοχύρωτο της Θεσσαλονίκης μπροστά σε αντίστοιχα έκτακτα φαινόμενα, τονίζοντας ότι στο πρόγραμμά του περιλαμβάνει ιδιαίτερη μέριμνα για την ενίσχυση της Πολιτιστικής Προστασίας στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Τσαβλής υπογράμμισε, πιο συγκεκριμένα, πως η τοπική αυτοδιοίκηση και η πολιτεία οφείλει να έχει πάρει εκ των προτέρων όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις φυσικές καταστροφές που πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα απειλούν. Επισήμανε δε, πως «τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Όλοι Εμείς» έγιναν, ενώ όλες οι εκδηλώσεις από άλλους φορείς αναβλήθηκαν, για να αποτελέσουν μία ήρεμη συγκέντρωση αλληλεγγύης και αγάπης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας και συγχρόνως μία ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όλα αυτά που έπρεπε να έχει κάνει, προληπτικά, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η πολιτεία και δεν τα έκαναν, ώστε σήμερα να θρηνούμε πάλι νεκρούς».

Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και δεσμεύτηκε ότι, με τη στήριξή τους, θα είμαστε πολύ διαφορετικοί.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα