Πολιτική

Φρέντι Μπελέρης: Δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να μην υπάρξει τελικά «γάμος» με τον εκλεγμένο δήμαρχος Χειμάρρας.

Parallaxi
φρέντι-μπελέρης-δεν-θα-είναι-υποψήφιο-1044676
Parallaxi

Δεν θα είναι τελικά υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου ο Φρέντι Μπελέρης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να μην υπάρξει τελικά «γάμος» με τον εκλεγμένο δήμαρχος Χειμάρρας.

Το όνομα του ομογενούς Έλληνα -που έχει καταδικαστεί από την αλβανική δικαιοσύνη σε δύο χρόνια φυλάκισης για απόπειρα εξαγοράς ψήφων- ακουγόταν εδώ και καιρό για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Συζητήσεις υπήρξαν, μάλιστα έφτασαν σε αρκετά προχωρημένο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα ο Φρέντι Μπελέρης μένει εκτός.

Η ανατροπή του σκηνικού για τον Μπελέρη

Ήταν τέλη του περασμένου Μαρτίου όταν το iefimerida.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ ανέφερε ότι το ενδεχόμενο συμμετοχής του Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ κέρδιζε ολοένα και περισσότερους πόντους. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού συνηγορούσαν υπέρ της υποψηφιότητάς του προκειμένου να αναδείξει τόσο την ατζέντα της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, όσο και να κάνει το κυβερνών κόμμα να κερδίσει πίσω τις απώλειες που καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις από τα κόμματα στα δεξιά της.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες το σκηνικό ανατράπηκε.

Οδεύοντας προς στις ευρωπαϊκές κάλπες, οι ζυμώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν ολοένα και εντονότερες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα περασμένα 24ωρα ζυγίστηκαν τα υπέρ και τα κατά μιας ενδεχόμενης υποψηφιότητας του Μπελέρη και τελικά ελήφθη η απόφαση να μην γίνει πρόταση στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα