Γεροβασίλη: Ο Κασσελάκης δεν έκανε bullying μόνο στη Νοτοπούλου, αλλά και σε άλλους

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε η Όλγα Γεροβασίλη

Parallaxi
γεροβασίλη-ο-κασσελάκης-δεν-έκανε-bullying-μ-1124557
Parallaxi

Συνέχεια στις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου περί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε σήμερα η Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας πως υπάρχουν κι άλλα αντίστοιχα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φτάσαμε στις καταγγελίες της κ. Νοτοπούλου, αλλά και άλλων, περί εκφοβισμού εξαιτίας αυταρχικών συμπεριφορών», είπε αρχικά η βουλευτής Άρτας και ρωτήθηκε από την Ανθή Βούλγαρη, στο Mega, αν υπάρχουν κι άλλοι.

«Κατά την άποψη μου, ναι. Εκφοβισμού εννοώ, σε επίπεδο πολιτικών διεργασιών. Αλλά ξέρετε είναι άλλο πράγμα ο πρόεδρος ενός κόμματος να πιστεύει κάτι και είναι άλλο πράγμα ο τρόπος με τον οποίο θέλει να επιβάλλει κάτι. Στις δυσκολίες εμφανίζονται και οι πραγματικοί χαρακτήρες και δεν επέδειξε καλά αντανακλαστικά ο κ. Κασσελάκης απέναντι σε αυτό. Και είμαι σε θέση να σας πω ότι το ξέρουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι και από μένα», είπε η Όλγα Γεροβασίλη.

Η παρουσιάστρια ρώτησε εκ νέου: «Μπορεί να εμφανιστούν κι άλλοι;», με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά: «Δεν θα συζητήσουμε με περιστατικά, αλλά το ένα περιστατικό, της κ. Νοτοπούλου νομίζω είναι δυνατό και αρκετό».

Η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε πως ο στόχος των τελευταίων συχνών συνεδριάσεων της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος έχει να κάνει με την οργάνωση του οδικού χάρτη μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις εσωκομματικές εκλογές.

«Προφανώς, κάποιοι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει αυτοί οι κάποιοι να έχουν ορισμένες προϋποθέσεις. Συζητήθηκαν θέματα, όπως εάν κάποιος πρέπει να εμφανίσει το Πόθεν Έσχες του ή ένα πιστοποιητικό ποινικού μητρώου. Το κίνητρό μας δεν ήταν ο κ. Κασσελάκης, αλλά θέματα που είχαμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν», είπε.

«Ο κ. Κασσελάκης ήταν δυστυχώς, παρά τις αρχικές προσδοκίες, ήταν μία δυσάρεστη εξέλιξη για πολιτικούς και αξιακούς λόγους. Στα ατού του εκείνη την εποχή, ήταν ένας νέος, άγνωστος, λαμπερός, επικοινωνιακός και σε μία στιγμή μετά από πολλαπλές ήττες του χώρου, τα μέλη και οι φίλοι που πήγαν στην κάλπη είχαν την προσδοκία ότι κάποιος άφθαρτος θα προχωρήσει τα πράγματα με γρήγορα βήματα», δήλωσε.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σέβεται τις συλλογικές διαδικασίες του χώρου. «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας πως ο κ. Κασσελάκης δεν γνωρίζει τα βασικά της Αριστεράς, ενώ υπενθύμισε τους ακραίους χαρακτηρισμούς περί «κουκουλοφόρων» που ο ίδιος χρησιμοποίησε.

Η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα πως το κόμμα «θα πρέπει να ανασυνταχτεί γρήγορα προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολιτών».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα