Πολιτική

Η ΝΔ έστειλε …συλλυπητήρια στον εαυτό της, για τα 49 χρόνια απο την ίδρυσή της

Προφανώς από λάθος, λόγω βιασύνης, του συντάκτη

Parallaxi
η-νδ-έστειλε-συλλυπητήρια-στον-εαυτό-747706
Parallaxi

Όσες και όσοι έλαβαν χθες το επετειακό δελτίο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα 49 χρόνια από την ίδρυση της, σίγουρα ένιωσαν περίεργα. Το κόμμα εξέφραζε τα «ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Τι είχε συμβεί; Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την επέτειο για τη συμπλήρωση 49 ετών από την ίδρυσή της, έδωσε μία ανακοίνωση, μέσω της οποίας, όμως, εξέφραζε και τα συλλυπητήριά της ΝΔ.

Η ανακοίνωση από τα κεντρικά γραφεία του το κυβερνώντος κόμματος έκανε αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τους οποίους ανέφερε οτι “σαράντα εννέα χρόνια μετά την ίδρυσή της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί καθημερινά να μεγαλώνει, διότι αντλεί δύναμη από τις ρίζες της και συνομιλεί με το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και κάθε πολίτη ξεχωριστά. Και το αποδεικνύει έμπρακτα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με τις πολιτικές της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που ενώνουν τους Έλληνες και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα και τις προοπτικές όλων, σε ένα περιβάλλον αλλεπάλληλων εισαγόμενων κρίσεων”.

Προς το τέλος όμως έγραφε: {…} Μια Ελλάδα που θα διαμορφώνει τις εξελίξεις και θα εγγυάται σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα ότι μπορεί να πετύχει τα όνειρά του, διεκδικώντας και κερδίζοντας όσα αξίζει. Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του

Όταν το λάθος έχει αντιληπτό, είχε ήδη αποσταλεί στα μέσα.

Είναι… κάπως… άσχετο, και έτσι μετά από λίγο ήρθε και η “ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ”. «Ουδείς …άσφαλτος» για να χαριτολογήσουμε. Τελικά, εστάλη νέα ανακοίνωση, και φυσικά είχε αφαιρεθεί η συγκεκριμένη πρόταση.

πηγη in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα