Πολιτική

Κακλαμάνης για Ζαγοράκη: «Ευτυχώς τον ξεφορτωθήκαμε»

Η καυστική ατάκα για την «πράσινη μεταγραφή» του Θοδωρή Ζαγοράκη ενόψει ευρωεκλογών

Parallaxi
κακλαμάνης-για-ζαγοράκη-ευτυχώς-τον-1145190
Parallaxi

Αρκετά καυστικός εμφανίστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης σε σχόλιό του για τη «μεταγραφή» του Θοδωρή Ζαγοράκη από τη ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και κατά του Μαξίμου.

Ειδικότερα, κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη με το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κακλαμάνης πέταξε ένα «καρφί» κατά του Μαξίμου για τις επιλογές του να «μαζεύει» στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

«Όφειλε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ. Αφήστε να φύγει ένας από εμάς να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Για όνομα του Θεού που γίνεται ολόκληρος ντόρος», είπε ο κ. Κακλαμάνης στο Action 24.

Ερωτηθείς εάν αυτό «δεν σας πειράζει», ο ίδιος είπε ξεκάθαρα: «Εμένα να πειράζει; Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε».

Άμεση ήταν η απάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη μετά το καυστικό σχόλιο του Νικήτα Κακλαμάνη για την υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ. Σε συνέντευξη του,  ο Θοδωρής Ζαγοράκης είπε ότι «Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ο κ. Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί.»

Στην συνέχεια, ο ίδιος απάντησε στο ερώτημα των δημοσιογράφων, αν τελικά είναι Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη».

Πώς σχολίασε ο Κακλαμάνης την υποψηφιότητα Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ

Εξαιρετικά «καυστικός» ήταν ο Νικήτας Κακλαμάνης για την υποψηφιότητα του Ζαγοράκη, ο οποίος στις επερχόμενες Ευρωεκλογές θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. «Όφειλε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ.», είπε ο πρώην υπουργός.

Μιλώντας στο Action 24,  o πρώην υπουργός ανέφερε σε συνέντευξη του:  «Αφήστε να φύγει ένας από εμάς να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Για όνομα του Θεού που γίνεται ολόκληρος ντόρος. Εμένα να πειράζει; Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε».

«Επί της ουσίας ο κ. Ζαγοράκης ήταν τυπικά μεν Νέα Δημοκρατία, αλλά πολιτικά ήταν άχρωμος. Δεν έπαιρνε θέση υπέρ των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, δεν μιλούσε» είπε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος.

Στη «μεταγραφή» Ζαγοράκη έκανε αναφορά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων:

«Αυτοδικαίως έπαψε να είναι μέλος της ΚΟ της ΝΔ διότι έθεσε υποψηφιότητα με άλλο κόμμα και έπαψε να είναι μέλος της ΝΔ»,.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν έστειλε ούτε μια επιστολή, μολονότι για περίπου 10 χρόνια υπήρξε ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν θέλω να προβώ σε άλλο σχολιασμό. Είναι επιλογή του αλλά δεν θυμάμαι εν ενεργεία βουλευτή χωρίς να στείλει επιστολή για να πει ότι θα κατέβει με άλλο κόμμα. Δεν έγινε αυτό, διαπιστώθηκε από την ανακοίνωση του ότι θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ», τόνισε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα