Πολιτική

Κασσελάκης σε Πρετεντέρη: «Διαστρεβλώνετε όσα λέω»

«Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές»

Parallaxi
κασσελάκης-σε-πρετεντέρη-διαστρεβλ-1175102
Parallaxi

Μια έντονη στιγμή είχε η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και στους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη, το βράδυ της Πέμπτης (13.6.24).

Σε αναφορά του Γιάννη Πρετεντέρη σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον δημοσιογράφο ότι διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του.

«Τον περασμένο Σεπτέμβριο παρουσιαστήκατε σε όλους μας με τη δέσμευση ότι θα νικήσετε τον Μητσοτάκη κι ότι μπορείτε να το κάνετε. Τέσσερις μήνες μετά κι αφού έγινε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και έγιναν όλα αυτά που συνέβησαν, είπατε ότι θα γίνετε πρωθυπουργός στις άλλες εκλογές. Μετά τις εκλογές αυτές είπατε ότι θα μείνετε και δύο θητείες πρωθυπουργός. Και προχθές, όπως διάβαζα προηγουμένως τη δήλωση, είπατε ότι θα βγείτε και πρώτος και σε αυτές τις εκλογές από τώρα δηλαδή. Αυτά όλα τα βλέπετε να υλοποιούνται;», ήταν η ερώτηση του Γ. Πρετεντέρη, η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Στ. Κασσελάκη.

«Πάλι διαστρεβλώνετε αυτά τα οποία έχω πει», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει: «Τις δηλώσεις σας διάβασα».

«Όχι διαστρεβλώνετε», επέμεινε ο Στ. Κασσελάκης και τον Γ. Πρετεντέρη να απαντά: «Όχι, διάβασα τις δηλώσεις σας».

«Γιατί εγώ δεν είπα ότι σε αυτές τις ευρωεκλογές θα βγούμε πρώτοι», σχολίασε ο Στ. Κασσελάκης και τον Γ. Πρετεντέρη να τον διακόπτει, αναφέροντας το δημοσίευμα: «Down Town 20/5. Είναι εφικτό ακόμα και να κόψουμε το νήμα πρώτοι». «Ελληνικά ξέρω», σημείωσε.

«Άλλο εφικτό και άλλο ότι δεσμεύομαι ότι θα είμαστε πρώτοι», επισήμανε ο Στ. Κασσελάκης, με τον Γ. Πρετεντέρη να σχολιάζει πως «το δεσμεύομαι το είπατε για την πρωθυπουργία».

«Είδατε; Άρα όντως διαστρεβλώσατε αυτά τα οποία έλεγα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τον δημοσιογράφο να σχολιάζει: «Τα ελληνικά μας δεν είναι ίδια φαίνεται».

Η ατάκα για τον Μητσοτάκη

Ένα σχόλιο του Στ. Κασσελάκη προκάλεσε την αντίδραση της Ρ. Τζίμα.

Συγκεκριμένα, όταν έγινε αναφορά στο γεγονός ότι η συνέντευξη ήταν ζωντανή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε αν ο πρωθυπουργός έχει δεχθεί να δώσει ζωντανά συνέντευξη στους δύο δημοσιογράφους».

Με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega να του απαντά: «Αυτό είναι το ζήτημα τώρα κ. Κασσελάκη;».

«Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές»

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των επόμενων βουλευτικών εκλογών, όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν, εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Πέμπτης (13.6.24). «Έγινε η αρχή με τη μείωση της διαφοράς, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας πως «προχωράμε μόνοι μας με ανοιχτές πόρτες».

«Πρέπει να κάνουμε το κόμμα μας ελκυστικό, γειωμένο στην κοινωνία. Έχω μάθει από την πολιτική μου σταδιοδρομία ότι πρέπει πάντα να επενδύεις στη βάση, στην κοινωνία, γιατί μόνο έτσι δε θα κάνεις λάθος. Η κοινωνία πρέπει να μιλήσει, όχι να γίνουν συμφωνίες κορυφής.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα