Κασσελάκης: «Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει, θα εμπνεύσουμε τον κόσμο»

Οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2024

Parallaxi
κασσελάκης-το-άλλοθι-του-41-έχει-πλέον-1173204
Parallaxi

«Το άλλοθι το 41% έχει πλέον τελειώσει», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2024.

«Είμαστε ένα κόμμα που έχουμε περάσει πάρα πολλά, πολλές διασπάσεις, πορεία μεταβλητότητας, φτάσαμε στο μόνο ευρωψηφοδέλτιο που επέλεξε η κοινωνία η ίδια», είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης.

Στη συνέχεια τόνισε: «Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις, συμβούλους και δαπάνες, απέναντι σε εκείνους καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά. Το άλλοθι το 41% έχει πλέον τελειώσει. Είναι μια επιλογή του ελληνικού λαού. Σε μια εκλογική διαδικασία, ο κόσμος είπε ότι υπάρχει μια ανθρωποκεντρική πολιτική,. Είναι το πρώτο βήμα για το κόμμα που εξελίσσεται».

«Δεν έχω τύψεις για τίποτα, ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να φτιάξω μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Συνεχίζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο. Αυτό το κόμμα μόνο πάνω έχει να πάει από εδώ και πέρα», πρόσθεσε

«Να μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε μια εκλογική διαδικασία στην Ευρώπη, που έχει φέρει τα πάνω-κάτω. Κάτι δεν πάει καλά, έχει γίνει ένα στιγμή διευθυντήριο», σημείωσε ακόμη ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα