Πολιτική

Μπακογιάννη δείχνει η ΝΔ για επόμενο πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η ΝΔ προς το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου, ενώ ταυτόχρονα, δηλώνει τη στήριξή της στον Κώστα Μπακογιάννη

Parallaxi
μπακογιάννη-δείχνει-η-νδ-για-επόμενο-π-550022
Parallaxi

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε η Νέα Δημοκρατία προς το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου, μετά την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ταυτόχρονα, δηλώνει τη στήριξή της στον Κώστα Μπακογιάννη για τη διεκδίκηση νέας δημαρχιακής θητείας στην Αθήνα και για επόμενο πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Συγχαίρουμε θερμά τον Λάζαρο Κυρίζογλου για την εκλογή του ως προέδρου της ΚΕΔΕ και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο έργο του», αναφέρει η ΝΔ.

Και σημειώνει: «Με την ευκαιρία ανακοινώνεται ότι μετά τη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών τον προσεχή Οκτώβριο η Νέα Δημοκρατία θα υποστηρίξει την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΚΕΔΕ».

Θεσσαλονικιώτικο ενσταντανέ

Με δύο συντοπίτες του και ένθερμους υποστηρικτές  της υποψηφιότητάς   του, επέλεξε να βγάλει  την πρώτη  του φωτογραφία, μετά την εκλογή  του στη θέση  του προέδρου  της ΚΕΔΕ, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος  Κεντρικής Μακεδονίας, Κ. Γιουτίκας και ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ, Μ. Γεράνης, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα του στην Αθήνα και η ομόφωνη εκλογή του κ. Κυρίζογλου , όπως φαίνεται στη φωτό, τους  γέμισε χαμόγελα.

Όσο για τον ίδιο  το νέο πρόεδρο, η μάλλον προβληματισμένη  του έκφραση, αποδεικνύει σε όσους  τον γνωρίζουν,  ότι ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζει τις επόμενες  κινήσεις του για την αναβάθμιση` του ρόλου της Αυτοδιοίκησης!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα