Πολιτική

Ναύπλιο: Έχασε ο δήμαρχος που πετούσε περιττώματα στο σπίτι αντιπάλου του

Μεγάλη νίκη Ορφανού παρόλο που στον πρώτο γύρο προηγήθηκε ο νυν δήμαρχος

Parallaxi
ναύπλιο-έχασε-ο-δήμαρχος-που-πετούσε-π-1070225
Parallaxi

Μεγάλη νίκη για τον Δημήτρη Ορφανό έναντι του Δημήτρη Κωστούρου στο δήμο Ναυπλιέων μετά το περιστατικό με τα περιττώματα τον περασμένο Αύγουστο που στιγμάτισε τις δημοτικές εκλογές 2023.

Παρόλο που στον πρώτο γύρο προηγήθηκε ο νυν δήμαρχος που πέταξε περιττώματα στο σπίτι αντιπάλου του, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών 2023 ο Δημήτρης Ορφανός έκανε την ανατροπή και κερδίζει τον δημαρχιακό θώκο.

Με ενσωματωμένο το 95,89% των εκλογικών αποτελεσμάτων ο Δημήτρης Ορφανός συγκεντρώνει 63,62% και 17 έδρες, έναντι 36,38% του Δημήτρη Κωστούρου.

H αναμέτρηση για τον δημαρχιακό θώκο του Ναυπλίου διεξήχθη και στην σκιά όσων συνέβησαν τον περασμένο Αύγουστο. Υπενθυμίζεται πως την στιγμή κατά την οποία ο δήμαρχος Ναυπλίου, Δημήτρης Κωστούρος, πετούσε σκουπίδια και περιττώματα έξω από το σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κωστούρος, είχε παραδεχθεί με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα την πράξη του, δηλώνοντας ότι επηρεάστηκε από την «τοξική» αντιπαράθεση.

«Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού», έγραφε ο κ. Κωστούρος.

Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις ο εκλεγμένος νέος δήμαρχος ανέφερε στην πρώτη δήλωσή του: «Απόψε οι πολίτες μίλησαν και αποφάσισαν. Το αποτέλεσμα είναι καθαρό. Ευχαριστώ όλες και όλους που τόσα χρόνια εργάστηκαν μεθοδικά και σκληρά για να αλλάξουμε τον τόπο μας. Καταφέραμε πολλά. Ο πήχυς τώρα πια έχει ανεβεί. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω από τα νέα μου καθήκοντα να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου και των δημοτών με όλη την παράταξη της Επόμενης Μέρας».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα