Πολιτική

Ο Φάμελλος απάντησε στον Μητσοτάκη: Κρύο αστείο τα περί ΣΥΡΙΖΑ και Black Friday

Χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «αδιάβαστο» και τον κατηγόρησε για ψέματα.

Parallaxi
ο-φάμελλος-απάντησε-στον-μητσοτάκη-κρ-1068902
Parallaxi

«Καλύτερα να κάνετε κρύα αστεία με Black Friday, παρά εγκληματικές επιλογές για τη Θεσσαλία, τον Έβρο και την Ρόδο» ήταν η απάντηση του Σωκράτη Φάμελλου στις ειρωνείες Μητσοτάκη που εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει να μετατραπεί σε κόμμα Black Friday.

Με αιχμηρό τρόπο ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «προφανώς και έχουμε επιθετικότητα όταν βλέπουμε να καταστρέφεται περιουσία, περιβάλλον, να αμφισβητούνται ζωές και να κινδυνεύει η χώρα μας επειδή εσείς δεν είστε επαρκείς» και πρόσθεσε στον ίδιο τόνο: «Τι περιμένετε να κάνουμε; Να είμαστε διαλλακτικοί και χαμογελαστοί; Εμείς έχουμε αξίες, οι αξίες είναι πρώτα από όλα το συμφέρον του τόπου μας. Εσείς το μειώνετε και το προσβάλλετε».

Ο Σωκράτης Φάμελλος, εστιάζοντας στα όσα είχε πει νωρίτερα ο πρωθυπουργός, χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «αδιάβαστο» και τον κατηγόρησε για ψέματα. «Μην το παίζετε εκσυγχρονιστές. Είστε ψευδο-εκσυγχρονιστές» είπε ο Σωκράτης Φάμελλος και πρόσθεσε: «Τα βάζετε με την επιστήμη. Απειλείτε τους επιστήμονες, όπως φάνηκε και στην πρωτολογία σας κ. Μητσοτάκη.

Οι επιστήμονες τα είπαν, αλλά δεν τους άκουσε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης. Γιατί θέλετε να τους πάρετε στο υπουργείο; Για να τους ακούτε καλύτερα; Προσπαθείτε να τους φιμώσετε».

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα