Ελλάδα

Οι διάσημοι Έλληνες που κατεβαίνουν φέτος στις εκλογές

Οι διάσημοι που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στις εκλογές.

Parallaxi
οι-διάσημοι-έλληνες-που-κατεβαίνουν-φ-423221
Parallaxi

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι από όλους τους χώρους, που μέχρι στιγμής ανακοίνωσαν την απόφασή τους να συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές του 2019, αλλά και σε ψηφοδέλτια ελληνικών κομμάτων για τις ευρωεκλογές.

Αυτοί, λοιπόν, είναι κάποιοι από τους διάσημους Έλληνες που αποφάσισαν να πολιτευτούν και να δοκιμάσουν την τύχη τους στον στίβο της πολιτικής:

Δημοτικές Εκλογές:

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, Ανθούλα Κατσιμάδη, θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο νησί της, την Νίσυρο, με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Χριστοφή Κορωναίου, ο οποίος είναι ξάδελφός της.

Ο διεθνής γνωστός ποδοσφαιριστής, Γιούρκας Σεϊταρίδης, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, «Αθήνα Ψηλά», για τον Δήμο της Αθήνας.

Στον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, θα είναι επίσης και οι γνωστοί ηθοποιοί, Νίκος ΟρφανόςΆγγελος Παπαδημητρίου, και Ζέτα Δούκα (η τελευταία είναι υποψήφια στον Τομέα Πολιτισμού).

Ακόμη, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», θα είναι και η επικοινωνιολόγος, Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και η δημοσιογράφος, Φωτεινή Παντζιά.

Ο αρχιτέκτονας Γιώργος Λαμπαθάκης, και παλιός συνεργάτης της Σίσσυς Φειδά στην εκπομπή “Σπίτι από την αρχή”, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον Δήμο της Σκύρου, απ’όπου και κατάγεται.

Ο τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, θα είναι υποψήφιος στον Δήμο Περιστερίου στην Αθήνα, με τον συνδυασμό «Με την κοινωνία μπροστά», του νυν Δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Κωνσταντάρας (γιος του ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα), αλλά και ο ηθοποιός, Θάνος Καληώρας, θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο ηθοποιός, Χάρης Ρώμας, είναι ένα από τα ηχηρά ονόματα του ψηφοδελτίου του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια της Αττικής, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική». Συνυποψήφιά του, θα είναι η επίσης ηθοποιός, Μαίρη Βιδάλη. 

Με τον Γιώργο Πατούλη, είναι επίσης υποψήφια και η αγαπημένη τραγουδίστρια, Λένα Αλκαίου.

Ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής, Γιάννης Βαρδής, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παιανίας, με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Αλλάζουμε Μαζί», του υπόψηφιου δημάρχου, Ισίδωρου Μάδη.

Ο Νίκος Βουρλιώτης, γνωστός ως Nivo του ραπ συγκροτήματος των Goin῾ Through, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – Πρώτη Ξανά», στον οποίο ηγείται ο δικηγόρος Λάμπρος Μίχος.

Την τύχη του στην αυτοδιοίκηση, θα δοκιμάσει και ο πρώην διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής, Άγγελος Χαριστέας με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, για την Κεντρική Μακεδονία. 

Η κόρη του Δημήτρη Μητροπάνου, Μυρσίνη, θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στα Τρίκαλα, στο ψηφοδέλτιο της “Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή”, ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Ευρωεκλογές:

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης. Ακόμη, μία θέση στην Ευρωβουλή με τη Νέα Δημοκρατία, διεκδικεί και η ηθοποιός, Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Με το Κίνημα Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Στο ευρωψηφοδέλτιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προστέθηκε και η τραγουδίστρια, Ραλλία Χρηστίδου. 

Υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα είναι και η δημοσιογράφος, Σεμίνα Διγενή.

***Η λίστα διαρκώς θα ανανεώνεται, όσο πλησιάζουμε ακόμα περισσότερο προς τις εκλογές***
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα