Πολιτική

“Οι αντίπαλοι μας εργαλοποιούν την τραγωδία των Τεμπών για να ρίξουν τον Μητσοτάκη”, λέει ο Αδ. Γεωργιάδης

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε μεγάλη συκοφαντία το ψήφισμα της Ευρωβουλής για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Parallaxi
οι-αντίπαλοι-μας-εργαλοποιούν-την-τρ-1107587
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

“Όσο και εάν έχουν υπάρξει στεναχώριες από επιμέρους χειρισμούς, αυτές οι μικρές μας στεναχώριες δε θα μας επιτρέψουν να βλάψουμε την πατρίδα, φέρνοντας στη χώρα πολιτική αστάθεια”, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την ομιλία του στο 15ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

“Νομίζουν ότι βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν τον Μητσοτάκη από την εξουσία”

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στη συνέχεια σφοδρά στην αντιπολίτευση. “Μετά τις μεγάλες νίκες του 2023 οι πολιτικοί μας αντίπαλοι αξιοποιώντας όχι πραγματικά πολιτικά επιχειρήματα. αλλά το συναίσθημα τον πόνο και το πένθος που η τραγωδία των Τεμπών προκάλεσε, νομίζει ότι βρήκε την ευκαιρία να ρίξει τον Μητσοτάκη από την εξουσία”. Και φώναξε απευθυνόμενος στους συνέδρους: “Θα τους αφήσουμε; Πιο δυνατά! Θα τους αφήσουμε;”

Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως “όπως δώσαμε τις μάχες το 2019 και το 2023, θα δώσουμε και τη μάχη των ευρωεκλογών. Και θα φέρουμε μία μεγάλη νίκη. Θα τρέξουμε πόρτα πόρτα, θα πάμε σε όλες τις πλατείες. Χωρίς αλαζονεία αλλά με πίστη στην ανάγκη πολιτικής σταθερότητας”.

Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε μεγάλη συκοφαντία το ψήφισμα της Ευρωβουλής για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα. Έκανε λόγο για μία ατυχή στιγμή για την Ευρώπη, καθώς όπως υποστήριξε όσα έλεγε μέσα είναι ψέματα.

“Ομως εμένα ως Έλληνα πολίτη με συγκλονίζει ότι υπήρξαν ευρωβουλευτές, εκλεγμένοι με εντολή να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, που πήγαν και ψήφισαν ένα κείμενο που έλεγε να κοπούν τα χρήματα από την Ελλάδα”, πρόσθεσε και διερωτήθηκε: “Από το Μητσοτάκη θα έκοβαν τα λεφτά ή από αγρότες, νοσοκομεία, σχολεία, δρόμους;”

Ο υπουργός Υγείας στη συνέχεια υποστήριξε: “Δεν πρέπει να αφήσουμε ποτέ αυτούς τους ανθρώπους – που από τη στεναχώρια τους που δεν μπορούν να ρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημοκρατικά, θέλουν να χρησιμοποιήσουν αλλότρια και δόλια μέσα – να επιτύχουν το σκοπό τους”.

Ο ίδιος ανέφερε επιπλέον:  “Φτάσαμε και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε μακάρι η Ευρωπαία εισαγγελέας να ρίξει την εκλεγμένη κυβέρνηση της Ελλάδας. Τι άλλο θα ακούσουμε” και υποστήριξε: “Για όλα αυτά οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών με αφοσίωση”.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα