Πολιτική

Σπαρτιάτες: Δήλωση 9 βουλευτών για στήριξη Κασιδιάρη και «άδειασμα» Στίγκα

Νωρίτερα το πρωί ο κ. Στίγκας αντέδρασε στις αναφορές στήριξης βουλευτή υπέρ της υποψηφιότητας στο δήμο της Αθήνας, του Ηλία Κασιδιάρη

Parallaxi
σπαρτιάτες-δήλωση-9-βουλευτών-για-στήρ-1029163
Parallaxi

Σε δήλωση τους, εννέα βουλευτές, από τους 12 του κόμματος των «Σπαρτιατών», καταδικάζουν τις «αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, δηλώσεις του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά του συναδέλφου τους Κωνσταντίνου Φλώρου.

Νωρίτερα το πρωί στην Ολομέλεια, ο κ. Στίγκας αντέδρασε στις αναφορές στήριξης του βουλευτή του Κωνσταντίνου Φλώρου από το βήμα της Ολομέλειας, υπέρ της υποψηφιότητας στο δήμο της Αθήνας, του Ηλία Κασιδιάρη τονίζοντας ότι είναι η μόνη ελπίδα.

«Θα ήθελα να τονίσω σε ό,τι ανέφερε ο βουλευτής μου για το Δήμο της Αθήνας και τον κ. Κασιδιάρη και να σας ενημερώσω ότι δεν είχα καθόλου γνώση. Επομένως οφείλω και εφόσον ενεργεί κάποιος αυτοβούλως να πάρω κάποια μέτρα. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Στίγκας.

Πρόκειται για τους βουλευτές: Ιωάννη Δημητροκάλη, γραμματέα της Κ.Ο των Σπαρτιατών, Ιωάννη Κόντη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Γεώργιο Μανούσο, Διονύση Βαλτογιάννη, Αθανάσιο Χαλκιά, Πέτρο Δημητριάδη, Χαράλαμπο Κατσιμπαρδά, Αλέξανδρο Ζερβέα και Κωνσταντίνο Φλώρο.

Στη δήλωσή τους αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ως Έλληνες βουλευτές διαθέτουν «πλήρη ελευθερία γνώμης έκφρασης και επιλογής γι’ αυτό άλλωστε εκλέγονται στο όνομα του ελληνικού λαού» και καταδικάζουν τις δηλώσεις του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγκα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα