Πολιτική

Συνάντηση Χαρίτση με Σακελλαρίδη – Αναλαμβάνει υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά

Τι δήλωσαν μετά τη συνάντηση

Parallaxi
συνάντηση-χαρίτση-με-σακελλαρίδη-αν-1123182
Parallaxi

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης έχει συνάντηση στη Βουλή με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έφτασε στη Βουλή λίγο πριν τις 17.30 και συναντάται με τον Αλέξη Χαρίτση στα γραφεία της Νέας Αριστεράς στη Βουλή.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε σε πολύ θερμό κλίμα.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση ο Αλέξης Χαρίτσης καλωσόρισε «τον αγαπητό φίλο και σύντροφο» όπως αποκάλεσε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο υπεύθυνου πολιτικού σχεδιασμού στο κόμματος

Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη της Νέας Αριστεράς να αποτελέσει την πειστική διέξοδο της ελληνικής κοινωνίας. Τώρα είναι η ώρα της συνεννόησης δυνάμεων. Ο Γαβριηλ θα είναι στην πρώτη γραμμή και αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του υπευθύνου πολιτικού σχεδιασμού.

Από την πλευρά του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ευχαρίστησε τον Αλέξη Χαρίτση για την υποδοχή σημειώνοντας ότι «είναι πολύ μεγάλη χαρά μετά από χρόνια απουσίας να επιστρέφω στο σπίτι μου».

Απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν απογοητευτεί να ενώσουν τις δυναστεία τους μαζί μας. «Η Νέα Αριστερά και θέλει και μπορεί να σηκώσει το βάρος που της αναλογεί» είπε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα