Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ποιος “διαδέχεται” την Δώρα Αυγέρη, η οποία βάζει πλώρη για την Ευρωβουλή

Ποιο είναι το όνομα του δημοσιογράφου που φαίνεται να επιλέγει ο Σ. Κασσελάκης για εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος.

Parallaxi
συριζα-πσ-ποιος-διαδέχεται-την-δώ-1064296
Parallaxi

Έκπληξη για τους περισσότερους, εντός και εκτός Κουμουνδούρου, αποτελεί το όνομα του δημοσιογράφου που έπεσε στο τραπέζι για να αναλάβει την κομβική θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης δέχτηκε εισήγηση για το πρόσωπο του Χάρη Ιωάννου, τις προηγούμενες ημέρες, να αναλάβει το δύσκολο αυτό πόστο, θέλοντας έτσι να σηματοδοτήσει στην πράξη το άνοιγμα στην Κεντροαριστερά.

Καθώς η Δώρα Αυγέρη, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να βάλει πλώρη για την Ευρωβουλή ο Κασσελάκης εστίασε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε μια γκάμα προσώπων πέρα από τα στενά κομματικά «σύνορα» για να «τρέξει» και να «κοινωνήσει» τον λόγο του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτακη ενόψει ευρωεκλογών.

Για τον λόγο αυτόν φέρεται να βολιδοσκοπήθηκε δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου που αν και εργάζεται χρόνια στην ΕΦΣΥΝ (και διευθυντής σύνταξης της ενημερωτικής ιστοσελίδας TheToc) δεν ήταν ποτέ ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά θεωρείται ότι ανήκει ευρύτερα στον χώρο της Κεντροαριστεράς και της Προοδευτικής Παράταξης.

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα