Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησε ο «πόλεμος» των δημοσκοπήσεων για την εκλογή του νέου προέδρου

Η τελευταία μέτρηση καταγράφει προβάδισμα 8 μονάδων στον Κασσελάκη – Αναμένεται νέα που φέρνει μπροστά την Αχτσιόγλου

Parallaxi
συριζα-ξεκίνησε-ο-πόλεμος-των-δημοσ-1029236
Parallaxi

Και ξαφνικά, πέντε ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες που θα αναδείξουν το διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή, ταράζει τα νερά δημοσκόπηση της Real Polls που δημοσιεύει το militaire.gr που φέρνει τον Στέφανο Κασσελάκη να προηγείται με 8 μονάδες της Έφης Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα ο Στ. Κασσελάκης συγκεντρώνει 42,2% έναντι 34,1% της Έφης Αχτσιόγλου, ενώ ακολουθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με 9,4%, ο Νίκος Παππάς με 9,2% και ο Στέφανος Τζουμάκας με 0,9%.

Η διαρροή και δημοσίευση της δημοσκόπησης θεωρήθηκε από τους αντιπάλους του προπορευόμενου στην έρευνα ως “αιτία πολέμου”, καθώς υπάρχουν και άλλες έρευνες που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πρόσφατα πχ ολοκληρώθηκε άλλη έρευνα, που πιθανότατα δημοσιευθεί την Πέμπτη, που φέρνει μπροστά την Έφη Αχτσιόγλου με ανάλογη διαφορά, αλλά ψηλότερα και τους υπόλοιπους, κυρίως τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Τελευταίες ημέρες πριν την κάλπη και όλοι οι υποψήφιοι, βλέπετε, ρίχνουν και τα τελευταία τους όπλα στο τραπέζι. Αν και κάποιον το εκλογικό αποτέλεσμα την Κυριακή θα τον εκθέσει -δεν μπορεί, βλέπετε, και οι δυο δημοσκοπήσεις να …επιβεβαιωθούν!

πηγη ideiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα