Πολιτική

Τέλος για το καθημερινό φύλλο της «Αυγής» – Ο Κασσελάκης βάζει τάξη στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ

Οι πληροφορίες λένε, ότι έχει ήδη ανακοινωθεί στους εργαζόμενους η αναστολή λειτουργίας του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας

Parallaxi
τέλος-για-το-καθημερινό-φύλλο-της-αυγ-870063
Parallaxi

Μία μέρα μετά την ανάρτηση Κασσελάκη ότι θέλει να βάλει τάξη στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ, πρώτο «θύμα» φαίνεται πως είναι το καθημερινό φύλλο της εφημερίδα «Η Αυγή».

Οι πληροφορίες λένε, ότι έχει ήδη ανακοινωθεί στους εργαζόμενους η αναστολή λειτουργίας του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή».

Σημειώνεται ότι η αναστολή ισχύει μόνο για το καθημερινό φύλλο της εφημερίδας και θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν τόσο το site όσο και η κυριακάτικη έκδοση.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και μέσα στην ημέρα, μία ανακοίνωση για τα οικονομά του ΣΥΡΙΖΑ…

Όλα αυτά την ώρα που έχουν «φουντώσει» οι συζητήσεις για τα οικονομικά του κόμματος, με τον βουλευτή Επικρατείας του κόμματος Ευάγγελο Αποστολάκη, να δηλώνει στα Παραπολιτικά: «Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα