Πολιτική

Θεσσαλονίκη – Αγγελούδης: Συναντήθηκε με Πιερρακάκη για τα προβλήματα σχολικής στέγης

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου της πόλης στα social media.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-αγγελούδης-συναντήθηκ-1144912
Parallaxi

Για το ζήτημα των προβλημάτων της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη συζήτησε ο δήμαρχος της πόλης, Στέλιος Αγγελούδης με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκο Πιερρακάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Στέλιου Αγγελούδη: 

“Είχα τη χαρά να υποδεχτώ σημερα το πρωί τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη. Στη συνάντησή μας τον ενημέρωσα για το μείζον ζήτημα των προβλημάτων της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των σχολικών υποδομών και τη δημιουργία του «ψηφιακού σχολείου», συμφωνήσαμε πως ο Kyriakos Pierrakakis θα επισκεφθεί εκ νέου την επόμενη εβδομάδα τη Θεσσαλονίκη, ώστε να προχωρήσουμε μαζί στη διάθεση διαδραστικών πινάκων και λοιπού πρότυπου τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία της πόλης.

Τέλος, συζητήσαμε εκτενώς και κατεγράφη θετική διάθεση από την πλευρά του Υπουργείου για την υλοποίηση του προγράμματος του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αναβάθμιση σχολικών αυλών σε πάρκα γειτονιάς, ώστε να προστεθούν πνεύμονες πρασίνου στο επιβαρυμένο περιβάλλον της πόλης”. 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα