Πολιτική

Το κάλεσμα του Avaaz στην προσπάθεια αντιμετώπισης του φασισμού

«Το Avaaz έχει ένα σχέδιο για να αγωνιστεί φέτος ακόμα πιο δυναμικά για την προστασία της δημοκρατίας παγκοσμίως»

Parallaxi
το-κάλεσμα-του-avaaz-στην-προσπάθεια-αντιμ-1133127
Parallaxi

Διαδικτυακό κάλεσμα κάνουν τα μέλη του Avaaz στην προσπάθεια τους για αντιμετώπιση του φασισμού στη μεγαλύτερη εκλογική χρονιά της ιστορίας.

Έτσι, το Avaaz στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα στους εγγεγραμμένους του χρήστες, ζητάει από αυτούς τη γνώμη τους στο αν: «Πρέπει το Avaaz να τα δώσει όλα για να υπερασπιστεί τη δημοκρατία και να αγωνιστεί ενάντια στην ακροδεξιά σ’ όλο τον κόσμο;»

Το μήνυμα που στέλνουν:

Φίλες, φίλοι,

Αυτή είναι η μεγαλύτερη εκλογική χρονιά στην ιστορία. Ακροδεξιοί που δεν πιστεύουν στην κλιματική αλλαγή, στα δικαιώματα των γυναικών ή στις δημοκρατικές ελευθερίες, προσπαθούν να αποκτήσουν περισσότερη εξουσία.

Όπου κι αν βρίσκεσαι, μπορείς να παίξεις έναν σημαντικό ρόλο, ο οποίος ξεκινά με τη συμμετοχή σου σ’ αυτήν τη δημοσκόπηση.

Το Avaaz έχει ένα σχέδιο για να αγωνιστεί φέτος ακόμα πιο δυναμικά για την προστασία της δημοκρατίας παγκοσμίως, αλλά δεν μπορούμε να το εφαρμόσουμε χωρίς τη βοήθειά σου. Η δημοκρατία είναι στο DNA του κινήματός μας, γι’ αυτό η ψήφος σου θα βοηθήσει να αποφασίσουμε μαζί ποιες εκστρατείες θα τρέξει φέτος το Avaaz.

Ζητάμε απ’ τα μέλη του Avaaz παντού να μας βοηθήσουν να θέσουμε μαζί τις προτεραιότητες μας ώστε να φέρουμε πραγματική αλλαγή για τα συλλογικά ζητήματα που μας αφορούν περισσότερο. Σχεδόν 200.000 από εμάς συμμετείχαμε στην προηγούμενη δημοσκόπηση, βοηθώντας να σχεδιάσουμε τις περσινές εκστρατείες μας για την προστασία της φύσης, την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης και την υπεράσπιση της δημοκρατίας.

Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τις επόμενες εκστρατείες, και χρειαζόμαστε ξανά τη γνώμη σου ώστε το κίνημά μας να θέσει τους σωστούς στόχους.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα