Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: «Χωρίζουν» οι δρόμοι τους με το Spotify

Στον «αέρα» η συμφωνία των 20 εκατ. δολαρίων

Parallaxi
πρίγκιπας-χάρι-μέγκαν-μαρκλ-χωρίζου-478690
Parallaxi

Οπρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κόβουν τους δεσμούς τους με το Spotify, μόλις τρία χρόνια μετά τη συμφωνία ύψους 20 εκατ. δολαρίων.

Το podcast του ζευγαριού, «Archetypes», δεν θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν, παρά το γεγονός ότι κατέκτησε την κορυφή των charts πέρυσι, όπως επιβεβαίωσε πηγή στην εφημερίδα New York Post. Η πηγή πρόσθεσε ότι το ζευγάρι δεν παρήγαγε αρκετό περιεχόμενο για να λάβει ολόκληρη την αμοιβή των πολλών εκατ. δολαρίων.

Σε κοινή δήλωσή τους, το Spotify και η Archewell Audio ανέφεραν ότι «συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν τους δρόμους τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που φτιάξαμε μαζί». Ωστόσο, φαίνεται ότι το ζευγάρι μπορεί να αλλάξει γνώμη αν λάβει καλύτερη προσφορά από άλλη εταιρεία.

Πηγές από το περιβάλλον του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, όπως γράφει η «Daily Mail», ισχυρίστηκαν ότι το ζευγάρι θα σταματήσει να κάνει ντοκιμαντέρ στο Netflix, να δημοσιεύει απομνημονεύματα και να δίνει συνεντεύξεις που «χτυπάνε» τη βασιλική οικογένεια, καθώς δεν έχουν «τίποτα άλλο να πουν».

Το γεγονός αυτό έρχεται καθώς το Spotify ανακοίνωσε ότι θα απολύσει περίπου 200 μέλη του προσωπικού του – περίπου το 2% του εργατικού δυναμικού του – που εργάζονται στις ομάδες podcast. Επικαλέστηκε δυσκολίες στο να καταστεί το podcast κερδοφόρο, παρά τη δημοτικότητά του μεταξύ των ακροατών.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα