Επικαιρότητα

Πρόεδρος ΟΑΣΘ: Χρησιμοποιώ τον ΟΑΣΘ και κόβω εισιτήριο

Μίλησε στον Alpha 96.5.

Parallaxi
πρόεδρος-οασθ-χρησιμοποιώ-τον-οασθ-κα-491986
Parallaxi
Εικόνα: Ελπίδα Νικολαΐδου

«Είμαι χρήστης του ΟΑΣΘ και έχω τη συνήθεια από τα φοιτητικά μου χρόνια στη Θεσσαλονίκη να κόβω εισιτήριο», είπε μιλώντας στον Alpha 96.5 Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σκόδρας ανέφερε ότι οι έλεγχοι των εισιτηρίων μέσα στα λεωφορεία έχουν ξεκινήσει και θα γίνουν πιο εντατικοί, εξηγώντας ότι τα έσοδα του ΟΑΣΘ βασίζονται «στα εισιτήρια του αλλά δυστυχώς και στην κρατική χρηματοδότηση».

Σε ό, τι αφορά τις προτεραιότητες της διοίκησης, έθεσε ως σημαντικότερο έργο την «ανάταξη του μεταφορικού έργου που ακόμα και σήμερα που παρ’ όλο που έχουμε αυξήσει κατά 50% τον αριθμό των οχημάτων που κυκλοφορούν απέχουμε πάρα πολύ από το να είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ευελπιστούμε ότι στις αρχές του 2020 θα έχουμε βελτιώσει την κατάσταση πολύ σημαντικά».

«Ο στόλος του ΟΑΣΘ είναι γερασμένος. Ένα ποσοστό άνω του 60% του τροχαίου υλικού είναι πάνω από 16 χρόνια άρα καταλαβαίνετε ότι είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος» σημείωσε και ανέφερε τον διαγωνισμό που τρέχει από το Υπουργείο μέσα από τον οποίο θα προμηθευτεί και η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη περισσότερα λεωφορεία.

«Τα πάνω από 100 λεωφορεία που μπήκαν σε κυκλοφορία είναι από τον στόλο που επισκευάστηκε και συνεχίζουμε την προσπάθεια αλλά τα λεωφορεία των 16 ετών είναι επιβαρυμένα και είναι δύσκολα τα πράγματα» τόνισε «άρα τα περιθώρια να ανακτήσουμε περισσότερα λεωφορεία περιορίζονται σταδιακά αλλά σκεφτόμαστε και άλλες κινήσεις» πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο alpha965.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα