Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Καρκά μετά την αθώωσή του

Ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε για βιασμό οδηγού ταξί αθωώθηκε με πλειοψηφία 4 προς 3.

Parallaxi
η-πρώτη-ανάρτηση-του-γιώργου-καρκά-μετ-561099
Parallaxi
Εικόνα Αρχείου Facebook @ Γιώργος Καρκάς

«Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα. Όταν σας κατηγορούν να δείχνετε το πρόσωπό σας.», έγραψε στο Facebook ο Γιώργος Καρκάς, στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αθώωσή του στην υπόθεση όπου κατηγορούνταν για τον βιασμό οδηγού ταξί.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, αθώος με οριακή πλειοψηφία κρίθηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο ηθοποιός που κατηγορήθηκε για βιασμό νεαρού οδηγού ταξί. Το δικαστήριο με πλειοψηφία 4 προς 3 έκρινε αθώο τον ηθοποιό, που παραμένει επί 15 μήνες στη φυλακή μετά από καταγγελίες 25χρονου οδηγού ταξί ότι τον βίασε χρησιμοποιώντας ναρκωτικές ουσίες. Οι δικαστές που μειοψήφισαν στην αθωωτική απόφαση είναι οι τακτικοί δικαστές που μετέχουν στη σύνθεση οι οποίοι είχαν την άποψη πως ο ηθοποιός έπρεπε να καταδικαστεί.

Να σημειωθεί πως αθωωτική πρόταση είχε υποβάλει και η Εισαγγελέας Έδρας η οποία επικαλούμενη σοβαρές αμφιβολίες ζήτησε να αθωωθεί γα την κακουργηματική πράξη ο κατηγορούμενος. Το δικαστήριο κήρυξε ομόφωνα ένοχο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών τον ηθοποιό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή (δείτε σχετικά).

Στο πρώτο του μήνυμα μετά την αθώωσή του, ο ηθοποιός προέβη σε ανάρτηση στο facebook γράφοντας: 

“ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ”

“ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ” 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα