Ελλάδα

Πρώτη επίσημη εμφάνιση της Ελένης Χρονοπούλου, μετά τον σάλο Γεωργούλη

Τι είπε η νεαρή δικηγόρος - ΒΙΝΤΕΟ

Parallaxi
πρώτη-επίσημη-εμφάνιση-της-ελένης-χρο-1003585
Parallaxi

Η Ελένη Χρονοπούλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η νεαρή δικηγόρος, που πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι είχε καταγγείλει το 2020 τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου think tank στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες και επαγγελματίες που ζουν στο εξωτερικό.

Και η ίδια παιδί του brain drain, γνωρίζει τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει οι νέοι τα χρόνια της κρίσης όταν χρειάστηκε να φύγουν από την Ελλάδα για να αναζητήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, όλοι όσοι συμμετέχουν – πλέον ξεπερνούν τους 250- τούς ενώνει το ίδιο πράγμα. Η ανάγκη που έχουν για συντροφικότητα. «Δεν είναι πολιτικό τσιτάτο, είναι η ουσία της πολιτικής δράσης για εμάς. Είναι πολύ σημαντική για όσους έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχεις επιλογή, είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου», τόνισε εμφανώς συγκινημένη η κυρία Χρονοπούλου, σύμφωνα με τo protothema.gr.

Στη σημερινή συζήτηση, στην οποία παρευρίσκεται και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, οι άνθρωποι που ζουν στο εξωτερικό παρουσιάζουν τις δικές τους θέσεις και εμπειρίες από όλον τον κόσμο. Με διαφορετικές αφετηρίες ο κάθε ένας, ακόμη και πολιτικές, έχουν πλέον ένα βασικό κοινό την στήριξη τους στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Την συζήτηση στον Ταύρο, που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, άνοιξε ο επικεφαλής της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Τσούμας. Τον λόγο θα λάβουν δεκάδες νέοι που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό μέσω Διαδικτύου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα