Ελλάδα

Ψήφισαν οι Aπόστολος Τζιτζικώστας και Χρήστος Γιαννούλης

Στην κάλπη οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας.

Parallaxi
ψήφισαν-οι-aπόστολος-τζιτζικώστας-και-448102
Parallaxi
Στιγμιότυπα από ΕΡΤ3

“Σήμερα το λόγο έχουν οι πολίτες” δήλωσε ο περιφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο της Βραχιάς του Δήμου Δέλτα.

“Στις εκλογές που γίνονται για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, οι πολίτες παίρνουν το μέλλον του τόπου μας στα χέρια τους. Με τη συμμετοχή και τη στήριξη των πολιτών, όλοι μαζί συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία” υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Έκκληση στους νέους ανθρώπους ν’ ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος ψήφισε στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο. “Ασκώντας το εκλογικό μου δικαίωμα στην πόλη που γεννήθηκα, στην Κατερίνη, εύχομαι ιδιαίτερα σε αυτόν τον τόπο τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά και να υπάρχει ένα γνήσια δημοκρατικό αποτέλεσμα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε την ψηφοφορία ως γιορτή της δημοκρατίας και τόνισε ότι ιδιαίτερα οι νέοι θα πρέπει “να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και να μην το παραδώσουν σε αυτούς που δημιούργησαν τη σημερινή κατάσταση”. Ευχήθηκε, τέλος, καλή επιτυχία σε όλους, “καλόν αγώνα, καλή δύναμη, καλό αποτέλεσμα και καλό κουράγιο”.

Διαβάστε σχετικά: Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν υποψήφιοι δήμαρχοι 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα